Etusivu > Näyttely > Sisältö

moderni laboratoriosuunnitelma, suunnittelu ja suunnittelu

Aug 15, 2018

Täysin toimivan laboratorion rakentamiseksi ammatillisen suunnittelun on oltava ammattimaisen laboratorion sisustussuunnittelijan tehtävä. On välttämätöntä kokonaisvaltaisesti tarkastella ihmisten suuntautumista ja noudattaa periaatetta sekä perustaa standardoitu ja standardoitu laboratorio parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Ensinnäkin laboratorioväylän järkevä suunnittelu

1. Ylempi vesiputki käyttää DG15PP-materiaalia, PVC-materiaalia, Kaitai-putkea jne. Vedenpaine on vähintään 2,5 MPa, vesi on DG50 PP-materiaalia, PVC, keraaminen, vähimmäiskaltevuus on vähintään 5 astetta, ja U-muotoinen anti-water-mutka asetetaan veteen. Ei ole suositeltavaa käyttää metallia ylä- ja alemman vesijohtoveden materiaaleille. Ulkoputkelle sijoittaminen on neuvoteltavissa.

2, testin tuottaman myrkyllisen ja haitallisen nesteen, toissijaisen veden varastointilaite on suunniteltava ja sen jälkeen purettava desinfioinnin ja puhdistuksen jälkeen täyttää purkausstandardin.

3, testihuoneen viemäriverkko on suunniteltava itsenäisesti, sitä ei saa yhdistää muihin viemäreihin, kuten käymälöihin.

Toiseksi, laboratorion piirin rationaalinen suunnittelu

1, Kiinan jännite standardi, AC kolmivaiheinen viisijohtiminen virtalähde 380V, 50HZ (punainen A, vihreä B, keltainen C, musta 0, kaksivärinen suojaus maahan). Yksivaiheinen AC-kolmivaiheinen virtalähde 220V, 50Hz, (punainen tulipalo, musta 0, kaksivärinen suojausmassa).

2, rationaalinen suunnittelu laboratoriotermosta, linjajohtimen asennus kuparisydän BVR, BV, langan halkaisija, kytkin koko sähkökapasiteettilaskennan mukaan.

3, suuri sähkökuorma on asetettu erikseen ja vastaava automaattinen suojakytkin on suunniteltu.

4, arvokkaat instrumentit, tarkkuusmittarin virransyöttö, suunnittelu AC-jännitteen säädin tai erillinen virtalähde, joka varmistaa laitteen turvallisen ja luotettavan käytön.

5, kaikki pistorasiat, sähkökotelot on maadoitettava, jotta varmistetaan henkilökohtainen turvallisuus.

6, kohtuullinen muotoilu ilmastointi, valaistus. Sähkölämmittimen kohtuullinen muotoilu turvalliseen ja luotettavaan käyttöön.

Kolmanneksi järkevä suunnittelu laboratorion kaasupolun

1, turvallisuuden varmistamiseksi kokeessa käytetään erilaisia kaasuja, olosuhteiden pitäisi olla poissa työpisteestä huoneen, jossa on räjähdyssuojattua suorituskykyä kaasukammiotilana, muuten sinun on asennettava kaasusylinterin suojakaappi automaattisella hälytystoiminnolla.

2, testi tuottaa myrkyllisiä ja haitallisia kaasuja pitäisi suunnitella negatiivisen paineen pakokaasujärjestelmän sen varmistamiseksi, että myrkylliset ja haitalliset kaasut eivät vuota sisätiloissa.

3. Suunnittele vastaava määrä ilmanvaihtopuhaltimia tuuletusventtiileillä huoneen koon mukaan niin, että ilmavirta tulee tasaisesti ja pitää se puhtaana.

4. Jokaisessa huoneessa on oltava suodatuslaitteiden tuuletusreiät. Jos sisätiloissa on huoneita, sokeita voidaan sijoittaa oviin ja ikkunoihin. Koko lasketaan siirtymän suhteellisen suhteen mukaan.

Neljäs, kohtuullinen suunnittelulaboratorio pakokaasu

1, pakokaasujärjestelmä on avain laboratorion rakentamiseen, jolloin savupiipun vaikutus johtuu pääosin pakojärjestelmän suunnittelusta.

2, pakoputken materiaali on edullinen FRP-epäorgaanisen hartsimateriaalin, PVC-materiaalin tai PP-materiaalin kanssa, jota voidaan käyttää myös karkean pinnan muodostamiseksi ilmakanavan sisäseinään, mikä voi vähentää tuulivirtauksen kohinaa. Se voi olla pyöreä tai jättiläinen, halkaisija on 250-500 mm. Ilman tilavuus vaatii tietyn koon.

3, FRP-korroosionestopuhaltimen tyyppi määritetään: (1) aksiaalinen virtauspuhallin, yksittäinen huurunpuhaltaja, yksiilman ilmanvaihdon huppu pienemmän ilman tilavuuden vuoksi. (2) vinot virtauspuhallin, kaksinkertainen savukehys, kaksinkertainen atomiabsorptiokuppi, hieman suurempi ilmamäärä. (3) Keskipakoispuhaltimet, useat savupiiput tai kun tarvitaan suurta poistoilmaa. (4) Kattotuulettimet (sama kuin edellä) voidaan valita.

4, korroosionestopuhallin on asennettava ulkotilaan, ilmanpoistoputkessa on sateet, lintuholkit, tärinänvaimennin, tuulilasi, äänenvaimennin.

5. Jos laboratorio on ilmastoituun huoneeseen suljettu huppu, ilmansyöttö on suunniteltava asianmukaisesti, jotta energiaa ei tuhlata.

Viidenneksi järkevästi suunnittelemaan laboratoriolaitteita ja käytä tilaa kokonaan:

1 hyödyntää olemassa olevaa tilaa parhaalla mahdollisella tavalla, jotta laboratoriolaitteiden asettelu on kohtuullista koekäytön sääntöjenmukaisuuden mukaisesti tieteellisen tilan parhaan hyödyntämiseksi.

2, laboratoriolaitteet ovat ergonomiset, pitkät, leveät ja korkeat standardit sopivat humanisoidut suunnittelukonsepteihin.

3, laboratoriolaitteiden suunnittelu soveltuu testausprosessiin, työlinja on sileä ja kanava on sileä.

4, laboratoriolaitteiden suunnittelu ei voi estää valoa, estää lämmityslämmönlähteen ja muun jäteveden.

5, laboratoriolaitteiden tulisi olla ympäristöystävällisiä, palonestoaineita, korroosionkestäviä, vahvoja ja muita ammattimaisia materiaaleja, kestäviä.

6, biologiset, geneettiset, fysikaaliset, kemian ja muiden tieteenalojen eri alojen, suunnittelu erilaisia peruslaitteita turvallisuuden, talouden ja käytännön. `

Kuusi, laboratoriosuunnittelu

1, laboratorion koristelu ja yleinen koristelu ovat erilaisia, muotoilu ei ole vain kaunista ja mukavaa, myös palon, kosteuden, korroosion ja muun suorituskyvyn saavuttamiseksi, ilmanvaihtoa, puhdistusta, desinfiointia, aseptista ja muita toimintoja varten. turvallisuus, turvallisuus ja kestävyys.

2, valinta sisustusmateriaalien päasiassa ympäristönsuojelu, korroosionestokyky.

3, paksuus 12MM-19MM täysi lasi-osio, on nykyinen yleinen suunnittelu laboratoriorakennetta. Tilava, valoisa ja tieteellinen.

4. Testiä tuottava myrkyllinen ja haitallinen kaasuneste on käsiteltävä kahdesti, jotta se täyttäisi purkausstandardin.