Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mikrobiologian laboratorio transformation ohjelma

Jul 24, 2018

Mikrobiologian laboratorio, käytetään pääasiassa eläinkokeiden, mikrobiologia, kemia, jne. Mikrobiologian laboratorioiden varmistaa työntekijöiden turvallisuus ja siisti ympäristö.

Niin millainen asettelu tarvitaan mikrobiologian laboratorio muutos? Millaisia vaatimuksia tarvitset mikrobiologian laboratorio-muunnoksen?

7.24.jpg

Ensinnäkin huoneen asetuksia:

1. steriili Huonepalvelu (yhdessä): osittain 100 arvosanoja alle 10000 edellytykset. Ulkopuolelta sisälle on muuttaa, lisää, kaksi enemmän kenkä, puskurin tietoa, steriili huone, suihku. Yleensä puskurin huone, Pukuhuone kenkä ja 300.000 toinen air suihku on 100 000. Mikrobiologian laboratoriossa tiettyä käyttötarkoitusta ei ole selvää. Onko mikrobien raja havaitseminen steriili tietoa pisteitä useita: negatiivinen huone, positiivinen tietoa ja steriili huone.

2 Ilmastointi: Aseta ilmastointilaitteet. On oltava tasaisessa lämpötilassa toimenpiteitä käytetään yleensä jää jäähdytysveden Lämmitys höyryn. Joten sinun täytyy käyttää kaksia putkistot. Steriili huoneita ja ilmastoidut huoneet on suunniteltu ja rakennettu yritysten.

3. culture tietoa: tarvitaan Shaker ja yrityshautomo.

4, sterilointi huone: sterilointi potin, induktio liesi, Mikroaaltouuni ja niin edelleen. Liesituuletin voidaan lisätä tarvittaessa.

5. operaatio huone: varustettu elektroninen tasapaino, pH-mittari, jne.

6, kanta-varasto: jääkaappi (paikka standard bakteerit). Voidaan asettaa erikseen, voidaan sijoittaa myös toiminnan huoneessa.

7, otettava huomioon tulevaisuuden kehityksen, voit varata huoneita varmuuskopiointiin.

Toiseksi, perus-laitteet:

1. vaatii biosuojakaappi: se harjoittaa pääasiassa mikrobien kokeiluja, kuten bakteerit ja eläviä bakteereja lähinnä varmistaa turvallisuutesi henkilökunta kokeilun aikana. Tämä on laite, jota tulee käyttää.

2, vakiolämpötilassa yrityshautomo: tunnetaan myös vesitiivis sähkölämmitys ** (multa) yrityshautomo, nimensä mukaisesti, käytetään bakteerikulttuuri kasvatus, käyminen ja muut vakiolämpötilassa testit.

3, hiilidioksidin yrityshautomo: laite, joka jäljittelee ympäristö, jossa ** selviää, in vitro – viljelyä ja ** / kudos.

4. bakteerien huumeiden herkkyys analyysi tunnistusjärjestelmän: käytetään tunnistamaan eri taudinaiheuttajia, pääasiassa Gram-negatiivisten bakteerien, Gram-positiivisia bakteereita, Enterococcus ja sienet, jne., voi samanaikaisesti tehdä antibiootti alttius testien avulla lääkärit tehdä oikea taudinaiheuttajan diagnoosi ja kehittää **.

5. Mikroskooppi: Optinen laite koostuu linssi tai yhdistelmä useita linssit. Kokeessa mikrobien muutosprosessia on paremmin havaittavissa. Tämä on laite, jota käytetään mikrobiologian laboratoriossa.

6, veren kulttuurin väline: mikrobien nopean kulttuuri järjestelmä herkästi ja nopeasti tunnistaa patogeenisten mikro-organismien veressä potilailla sepsis, bakteremia, jne., mutta myös tunnistaa steriili osien normaalista (rinta-ontelon, vatsaontelo, yhteinen onkalo, sydänpussin) patogeenisten mikro-organismien onkalo, cerebrospinal luolassa, jne.).

7. sentrifugoidaan: Sentrifugoidaan on kone, joka käyttää keskipakovoima nestemäiset ja kiinteät hiukkaset tai nestemäisten ja nestemäisten komponentteja. Sentrifugi erottaa pääasiassa hiukkasia ja nesteet saavuttaa paremmin koetulokset.

8, muut laitteet: on yksinkertainen väline-tarvikkeiden.

Mikrobiologian laboratorio muutos varhaisessa vaiheessa on tarpeen suunnitella koko mikrobiologian laboratoriossa kokonaissuunnitelmaa alueen piirustusten mukaan ja sitten ostaa laboratoriolaitteet. Mikrobien laboratorio muutos täytyy antaa henkilökunta siisti työympäristö. Tärkeintä on varmistaa turvallisuutesi henkilökunta.