Etusivu > Näyttely > Sisältö

laboratoriohoitaja suunnittelun luokittelu

Jul 23, 2018

Mielestäni meidän jokaisen elämä ei ole tasainen on hieman sairaus, pieni katastrofi. Siirry sairaalaan saamaan hoitoa. Sitten mennä sairaalaan, mutta kuinka moni tietää sairaalan laboratorio, patologian ja muut yksiköt? Seuraava let's katsomaan suunnittelu- ja luokittelu laboratorion sairaalassa!

7.23.jpg

Laboratorio:

Tällä hetkellä 4 ammatillinen laboratoriot, kuten rokotukset huone, biokemialliset huone, kliininen tutkimus huone ja bakteerit huone. Tärkein tehtävä on tarjota kliininen tutkimus, kliinisen biokemian, kliininen rokotukset ja kliinisen mikrobiologian tutkimus kliiniset potilaille. Kliininen laboratorio palvelujen laajuus: kolme rutiini (veri, virtsa, uloste), veren hyytyminen testi, luuytimen solujen morfologia tarkastelu, ABO veriryhmä tunnistaminen, aivo ja rinnassa, vesipöhö rutiinitarkastus, eosinofiilien määrä ja verta ulosteessa.

Rokotukset tietoa soveltamisala: hepatiitti B, hepatiitti C-vasta, HIV vasta, kuppa vasta, raskauden virtsa testi.

Biokemialliset tietoa toimialaa: biokemiallisia sarja, maksan, munuaisten vajaatoiminta, ion, verensokeri, veren rasva, sydänlihaksen entsyymejä, jne.

Bakteeri osasto toimialaa: bakteerit ja huumeiden Ravintoalusta tunnistaminen herkkyys testi.

Patologia:

Patologinen diagnoosin taudin on pääosin valmistettu biopsia, ruumiinavaus ja sytologia. Patologian osasto suorittaa viisi suurhankkeiden: sytologia preparaatti patologinen histologia ja leikkauksen jäädytetty oleva kohta immunohistokemia ja ulkoinen sairaalan osassa kuuleminen.

Erottaa histologinen diagnoosi: histologinen havainnointia ja diagnoosi voi suorittaa morfologian osoittaminen kirurgisista näytteistä, pinnallinen kasvaimen resektio yksilöitä, Endoskooppinen clamp yksilöiden ja naistentautien Endoskooppinen clamp yksilöitä.

Näyte näytteet: tiukasti kasvain, kattava havainto, Multi-segmentin näytteenotto ja havainto risteyksessä kasvain ja normaalin kudoksen vaatimusten mukaisesti leikkaus lopuksi imusolmukkeiden asemien vahvistaa invasiivisuus kasvaimen, onko resektio täydellinen imusolmuke-etäpesäkkeitä yms mahdollisimman yksityiskohtaisia patologinen tietojen antamiseksi klinikka, joka suosii jatkohoito ja ennuste potilaiden.

Solutieteellisiä diagnoosi: histologinen havainnointia ja diagnoosi sylki, virtsa, pleuraeffuusio, nänni vastuuvapauden, Bronkoskopia harjalla ja punktio preparaatti useissa eri paikoissa.

Immunohistokemia: kymmeniä immunohistochemical värjäys oli suorittaa pääasiassa kudoksen päästölähteiden pehmytkudoksen kasvaimet, diagnoosi ja lymfooma, taudinmääritystä ja erotusdiagnooseja aikaisin syöpä ja estrogeenin yksilöinti ja progesteroni-riippuvainen rintasyöpä ja ennuste, estrogeenin ja progesteronin riippuva määrittely kohdun limakalvon syöpä, tunnistaminen eri kudosten, elinten kasvaimet ja kasvain kaltaisia leesioita.

Leikkauksen Nopea patologinen diagnoosi: yksilöt vaativat patologinen diagnoosi leikkauksen aikana. Nopeimmin patologinen diagnoosi annetaan 10-15 minuutin ohjaamaan määritettäessä kirurgisen kirurgi.

Muut yksiköt:

Toiminta, sairaanhoitaja station, ICU huone, jne.

Oletko nähnyt mitään edellä sairaala laboratorioiden suunnittelu ja luokittelu ystävät ole mitään tietoa asiasta? Jos tarvitset laboratorio suunnittelu, rakennus-, muutos-, laboratorio huonekalut, laboratorio ilmanvaihto, ystävät Tervetuloa yhteyttä BOKA. BOKA brändimme on high-end laboratorio tuotemerkki Guangzhou, omistautunut luomaan turvallisia, ympäristöystävällisiä, älykäs ja innovatiivinen laboratorioissa.