Etusivu > Näyttely > Sisältö

Laboratorion välineet edistävät kehitysmahdollisuuksia ja haasteita

Mar 29, 2018

Kiinassa laboratorio- ja laitevalmistajat voivat toimittaa yleiskäyttöisiä ja ammattimaisia analyyttisiä välineitä, ja sovelluksiin kuuluvat koulutus, terveydenhuolto ja elintarviketuotanto. Pölynimurit ja -laitteet vahvistavat edelleen riippumatonta tutkimusta ja kehitystä, laajentavat soveltamisalaa ja lisäävät kilpailukykyä.

Kun 12-vuotisen viisivuotissuunnitelman uusi jakso on tullut, laboratorio-instrumenttiteollisuus on tuonut mukanaan mahdollisuuksia ja haasteita kehitykselle. Tämä johtuu pääasiassa asiaankuuluvien kansallisten politiikkojen tuesta, elintarvikkeiden turvallisuuden alalla käytettävien laboratoriovälineiden laaja-alaisesta kysynnästä sekä lääketieteen ja terveydenhuollon kehittämisestä Kiinassa. Laboratoriolaitteiden, analyyttisten välineiden ja optisten instrumenttien kysyntä kaikki tarjoaa markkinoita laboratoriovälineiden kehittämiselle ja tarjoaa mahdollisuuksia kehitykseen.

Uusien tekniikoiden kehittymisen ja läpimurron maissamme laboratoriovälineet edesauttavat myös korkeatasoisen kehityksen päivittämistä ja parantamista vastaamaan enemmän sovellustarpeita. On kuitenkin olemassa tiettyjä ongelmia nopean kehityksen takia. Tällä hetkellä Kiinan laboratoriotarvikkeiden valmistajat ovat enimmäkseen pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja niiden kyky innovoida on vähäistä. Siksi korkealaatuisia laboratoriolaitteita tuodaan edelleen pääasiassa ja huippumarkkinoiden kannattavuus on herättänyt. Monet tunnetut ulkomaiset yritykset ovat tulleet kiinalaisille markkinoille ja kilpaillut kotimaisten laboratoriolaitteiden valmistajien kanssa. Tämä aineettomat tehostivat kilpailua laboratoriolaitteistolla ja mahdollistivat useamman yrityksen pääsyn jyrkästi kovaan kilpailuun jatkuvan innovaation avulla ja paremman tuotteiden laadun valvonnan avulla. Kotimaan laboratoriotekniikan alan kehitysnopeuden nopeuttaminen ja valtion instrumenttien tuotannon ja korkean teknologian teollisuuden tukeminen lisäävät Kiinan laboratoriotarviketeollisuuden yleistä tasoa lähivuosina.