Etusivu > Näyttely > Sisältö

Laboratorion kaasun putkilinjan suunnitteluvaatimusten

Jul 04, 2018

Tietäen design laboratorio tietää laboratorion yleisvaikutelmasta on tekniset tiedot. Jos tämän vaatimuksen soveltamisalan ylittyy, laboratorion design on aukkoja. Jos on kvalifioimaton, olla alttiita onnettomuuksille. Vastuuvapauden kaasun laboratoriossa on erittäin tärkeää. Jos laboratorio-kaasuputken suunnittelu on kohtuuton, henkilökunta on alttiita onnettomuuksille eikä vakaviakaan olla hengenvaarallinen. Mitkä ovat vaatimukset laboratorio-kaasuputken mallin on pieninä ja jokainen voi puhua siitä!

1. Laske kaasun syöttöpaine, virtaus ja kaasun kulutuksen laboratorion putken sisähalkaisija. Periaatteessa kaikki kaasu main eivät ole alle 9.52mm (3 / 8 in väline lentoliikenteen tärkein putken halkaisija on 12. 7mm). Loppu. Periaatteessa se ei ole vähemmän kuin 6.35mm (1 / 4 in riippuen todellinen käyttö).

2. vetyä, happea ja kaasuputkien sekä kaasuputki alojen johtaa laboratorion olisi sovellettava. Kun vetyä, happea ja kaasua putket putki hyvin ja putken tekninen välikerros, ilmanvaihto toimenpiteet olisi annettava ilmanvaihto kerran / h ~ 3 kertaa / h.

3. syttyvän kaasun (esimerkiksi asetyleeni ja vety jne.) on erotettu muiden kaasujen ja houkutteli erikseen.

4. yleisen laboratoriota suunniteltu Vakioyksikkö yhdistelmä eri kaasun putket olisi myös suunniteltava Vakioyksikkö yhdistelmä.

5. kaasulaitteiden, jotka kulkevat laboratorio seinään tai lattiaan tulee sijoittaa edellinen-piintynyt kotelo ja kotelon putkien on oltava hitsit. Palamattomat aineet olisi tiiviisti suljettava välillä putken ja kotelo.

6. tuuletus putki olisi annettava ja korkein kohta vetyä ja happea putkisto. Tuuletus putki on yläpuolella katon Zm ja sijoitettava salama suoja-alue. Vety-putki on annettava myös näytteenotto-portti ja purge-portti. Tuuletus putki, portti ja purge port kannan pitäisi riittää täyttämään kaasun puhallus korvaaminen valmisteilla.

7. vetyä ja happea putkistojen olisi maadoitus toimenpiteet staattista sähköä. Maadoitus ja kuilun toimenpiteitä kaasuputkien kanssa maadoitus vaatimukset on suoritettava kansallisten säännösten mukaisesti.

8. putken vaatimuksista:

a) välittää kuiva kaasu putki on asennettava vaakasuoraan, putken kostean kaasun pitäisi olla vähintään 0,3 % kaltevuus ja kaltevuus olisi lyhennetty neste keräilijä.

b) happea putki ja muut kaasuputkien noudattaen luokitellaan samaan luokkaan ja etäisyyttä on oltava vähintään 0,25 m. Happea putki on edellä kaasuputkien paitsi vety-putki.

c) kun vety-putkilinja asennetaan rinnakkain muiden palavien kaasuputkia, välistystä ei saa alle. 50m; Kun rajat hankaliin välistystä ei pitäisi olla alle 0,25 m; laatiessaan kerroksittain vety putki olisi yli. Sisäuima vety putkistoja ei saa säädettyä juoksuhauta tai haudattu suoraan ja huoneita, jotka eivät käytä vetyä ei pidä käsitellä.

d) kaasuputken ei tulisi vahvistaa sama runko kuin kaapeli tai kohdan mukaisesti.

9. putkien ja laitteiden liittyvät metalliputkia. Ei-metalliset letkut on suositeltavaa käyttää polytetraethylene putket ja polyeteeni putket. Latex putket ei saa käyttää.

10. venttiilien ja lisälaitteiden materiaali: teräs materiaaleja ei voidaan käyttää vedyn ja kaasun putkiin ja muuta kaasua putket voidaan kupari, hiiliteräksen ja muokattavaksi valurautaa. Tarvikkeet ja välineitä käytetään vetyä ja happea putkistojen on oltava erikoistuotteita keskipitkän ja eivät siis korvautuisi.

11. palamattomat aineet olisi käytettävä venttiili kosketuksesta happea. Ei-rautametallien, ruostumaton teräs ja PTFE on asetettava tiivistysrenkaan ohjausuraan. Täytteenä on poistettu rasva grafiitti asbestista tai polytetrafluorieteenistä.

12. Kaasulaitteiden laippatiivisteet on tehtävä keskipitkällä kuljetetaan putki.

13. kaasuputki yhteys pitäisi olla muodossa hitsaus tai laippaliitännällä. Vety-putki pitäisi olla yhteydessä ruuvilla. Puhtautensa kaasuputken olisi pistorasia hitsattu.

14. kaasuputkien laitteet, venttiilien ja muiden lisälaitteiden yhteys laipallinen tai kierre. Kierteitetyt nivelten kierteitetyt liitokset tehdään Teflon elokuva tai lyijyn oksidi tai glyseriini sekoittamalla täytteen.