Etusivu > Näyttely > Sisältö

Laboratorion höyhenpeitteiset asiat

Aug 28, 2017

Laboratorioventtiili on osa laboratoriolaitteistoa. Tieteellisessä laboratorioympäristössä hyvä ilmanvaihto tuottaa puhtaan laboratorioympäristön, joka takaa koeolosuhteiden tieteellisen luonteen, luotettavuuden ja kokeellisen turvallisuuden. se on erittäin tärkeää; joten kun käytämme laboratorion höyhenpeitettä, kiinnitä huomiota seuraaviin:


QQ截图20170111201610.jpg


1, sisäilman lämpötila -5 ℃ - +40 ℃, 24 tunnin keskiarvo ei ylitä +25 ℃.

 

2, laboratoriota ei käytetä kolmeen vuoteen, jolloin ilmanvaihtokaappiin tulee myös olla säännöllinen ilmanvaihto, jotta testin henkilökunta voi olla hyödyllinen.

 

3, kun useammalla kuin kahdella savuhormilla on tuuletin, jotta vältettäisiin käyttöhäiriöitä tai väärinkäyttöä, vain ohjaaja voi "avata" "pois"; jos toista savupäähän ei käytetä tilapäisesti tai Lopettaaksesi käytön, voit käyttää ilmavirran säätöventtiiliä sulkemaan tuuletusaukot; jotta vältytään päällekkäisyyksien "auki" ja "pois" tuuletin, niin että paitsi tuhon elämää vahingoittava koe ei ole tarkka.

 

4, laboratorioventtiilihuija käytössä, jotta ihmisten virtaus ei aiheuta savukaasun häiriöiden vastavirtaosuutta.

 

5, laboratorioventtiili, joka käyttää jokaista 2 tuntia 10 minuutin ajan tuulen täyttämiseksi (eli ikkunan ilmanvaihto); käytä yli 5 tuntia, avaamaan ikkunat, jotta vältetään negatiivinen sisäinen paine.