Etusivu > Näyttely > Sisältö

Laboratory Encyclopedia-Laboratoriokalusteet

Apr 09, 2018

Laboratorion kalusteet määritelmä

Laboratoriokalusteet ovat laboratoriokokeilukonsoli, jossa on savuhuppu, keskuslaatta, sivupöytä, reagenssikaappi, instrumenttikaappi, kaappi, koekaappi, lääkekaappi, koealusta, päiväperusta, suojavaatetus kansi ja vastaavat. Materiaaliluokituksen mukaan kaikki teräksen, puun, teräspuun, alumiinipuun ja muuntyyppiset. Työtasot voivat käyttää fysikaalisia kemikaalilevyjä, kuten Trespa, VIA jne. Keraami- tai epoksihartsilevyjä voidaan käyttää myös laboratoriokalusteisiin, jotka kestävät happoja, emäksiä ja kulutusta kestäviä.Laboratoriokalusteet

Toiminto on otettava huomioon, mikä vaatii laboratoriokalustuksemme ominaisuuksia, jotka on helppo puhdistaa, steriloida ja pitää puhtaina pidempään. Tavalliset teräs- ja puukalusteet tuskin täyttävät tämän puhtausvaatimuksen. Kokeilijan erilaisten vaatimusten täyttymisen perusteella VOLAB kehitti sarjan täysin ruostumattomasta teräksestä valmistettuja huonekaluja asiakkaan unelman täyttämiseksi. Korkealaatuisen harjattua ruostumatonta terästä käytettävän laboratorion huonekalujen raaka-aineeksi yhdistettynä täydelliseen tuotantoprosessiin täyttää täysin korkeat vaatimustasi puhtauden ja huolto-intensiteetin suhteen. Täydellinen yhdistelmä ruostumattomasta teräksestä valmistettua pöytä- ja teräskaapelia 25 mm: n substraattilevyllä ottaen huomioon laboratoriossa tarvittavat puhtausvaatimukset ja kantavuus.

Trespa

Trespa on lämpökovettuva fenolihartsilevy, jossa fenolihartsi kyllästetään voimapaperille tai puukuiduille ja kovettuu korkeassa lämpötilassa ja korkeassa paineessa. Yksinkertaisen rakenteensa ja kompaktisuudensa ansiosta mikä tahansa kortin kohta on vahva. Jos pintaan kohdistuu erityinen hartsin viimeistely, sen suorituskykyä voidaan edelleen parantaa. Trespan ydin on musta, valkoinen ja ruskea. Pinnan värisävy, tyyli ja rakenne ovat melko rikkaita, joten sitä voidaan käyttää ulko- ja sisärakennusaineina, joilla on vastaavat lujuusvaatimukset ja ulkonäkövaatimukset. Trespalla on erinomainen iskunkestävyys, vedenkestävyys, kosteuden kestävyys, kemikaalinkestävyys, lämmönkestävyys, kulutuskestävyys ja säänkestävyys. Auringonvalo ei aiheuta värimuutoksia tai värimuutoksia. Lisäksi tuotteeseen on vaikea tahrata likaa, helppo puhdistaa ja helppo huoltaa. Tuotteen kauneus on pitkäikäinen, ja Trespan iskunvaimennus ja erityiset valmistusprosessit tekevät siitä voimakkaan iskunvaimentimen.

Yleiset kokeelliset kalusteet

Kokeilupenkki

Fyysisiin kokeisiin käytettävä alusta. Muut keskuslaboratoriopöydät, savupiiput, lääkekaapit, standardikaapit, kaasupullokaapit, korkean lämpötilan pöydät jne.

Savukahva

Laboratoriossa käytetään savuhormeja, jotka vaativat haitallisten kaasujen päästämistä, ja laboratoriokäyttöinen laite, joka vaatii puhdistuksen ja poistovirtauksen kokeessa.

Lääkekaappi

Lääkekaapit ovat tuotteita, jotka varastoivat lähinnä lääkkeitä ja reagensseja laboratoriokalusteissa. Tuotemateriaalin mukaan se voidaan jakaa täyspuun tyyppiin ja kaikkiin terästuotteisiin. Turvaindikaattoreiden mukaan voidaan jakaa tavallinen tyyppi ja pumppaaminen. Tarkoituksena on tehdä sopivin myrkyllisten, haitallisten ja haihtuvien esineiden säilyttäminen laboratoriossa.

Kokeilupenkki

Laboratorion biologinen suojakaappi

Biologista suojakaapelia käytetään suojaamaan itse operaattoreita, laboratorioympäristöä ja kokeellisia materiaaleja, kun niitä käytetään kokeellisen materiaalin, kuten primääriviljelmien, bakteerikantojen ja diagnostisten näytteiden, saastumiseen, jotta vältetään altistuminen edellä mainituille toiminnoille. Se on suunniteltu tuottamaan tarttuvia aerosoleja ja roiskeita.

Kecheng Nenghuan Experimental Equipment Co, Ltd on ammattimainen moderni laboratorio huonekalut ja laboratorio penkki. Yhtiön tärkeimpiä tuotteita ovat laboratoriokalusteet, laboratoriolaitteet, laboratoriopenkit, savupiiput, keskuslaboratoriopöydät, biologiset suojakaapit, vieroituskotelot, räjähdyssuojatut kaapit, reagenssikaapit, puhtaat penkit ja laboratoriotarvikkeet. Teräs, teräspuu, alumiinipuu, kaikki puu ja muut materiaalit.