Etusivu > Näyttely > Sisältö

Laboratorion suunnittelussa tulisi kiinnittää huomiota viestintään varhaisessa vaiheessa

Sep 07, 2018

Monta kertaa, kun teemme laboratorion suunnittelua tai suunnittelua, tunnemme aina, että myöhemmät vaikutukset eivät ole niin odotettuja. Tämä johtuu siitä, että varhaisessa viestinnässä on joitain poikkeamia. Monta kertaa sanomme yhden asian. Kun kerrot jonkun tarpeesta, ymmärrys toisen osapuolen kanssa ei todennäköisesti ole kanavalla. Siksi tällaisen menetyksen estämiseksi meidän on kiinnitettävä huomiota paljon pieniin yksityiskohtiin, kun teemme laboratoriosuunnittelua ja suunnittelua, mikä voi säästää paljon aikaa työn aloittamisen jälkeen.

Varmista ensin, että käyttäjä haluaa

Monesti suunniteltua tyyliä ristiriidassa käyttäjän haluamaa vaikutusta kohtaan, joten meidän on toimittava käyttäjälle hyvissä ajoin ennen suunnittelua ja meidän on vahvistettava kaikki vaatimukset toistuvasti, kunnes molemmat osapuolet ymmärtävät toistensa merkityksen. Sitten voit aloittaa piirustusten suunnittelun, mikä voi tehokkaasti estää uudelleenkäsittelyä, muuten se viivyttää aikaa ja viivyttää käyttäjän aikaa.

9.07.jpg


二, 实验室 功能 确认

当 确认 用户 想要 的 设计 风格 之后, 还要 和 用户 再次 确认 实验室 功能, 想要 的 效果 是否 一致, 另外 还 需要 和 用户 确认 每一处 所 需要 具备 的 功能, 例如 实验室 需要 一个 什么 样 的 空间, 是 想要 隔音 效果 超强 的, 还是 聚光 效果 强 的, 还是 说 想要 密闭 空间, 因为 根据 用户 的 行业 不同, 想要 研究 的 产品 不同, 那么 他 所 需要 的 环境 就 不同, 所以 说 我们 需要确认 好 用户 的 需求, 这样 后期 就 不会 出现 问题.

三, 开工 之前 材料 的 选择

实验室规划设计不能够说只帮助用户将图纸设计出来之后就不管vapaaksi,因为很多时候用户并不是直接将设计与装修交给同一个公司来做,所以说设计好图纸之后,需要叮嘱用户,选择什么 样 的 材料 才 能够 达到 预期 的 效果, 否则 后期 出现 问题, 不仅 用户 受损, 同时 也 对 自己 的 设计 成果 造成 一定 的 损失.