Etusivu > Näyttely > Sisältö

Laboratorion decoration prosessissa vesivoima hanke

May 08, 2018

Laboratorion decoration prosessissa vesivoima hanke

 

1. veden ja sähkön putkisto reittiä noudattaen edellinen-piintynyt putken läpi lattian alta ja johtaa nimetty asema keskusasemalta. Jalkakäytävä vesi ja sähkö putkien reitti on säädettyä seinään ja siitä on johtanut määritettyyn sijaintiin. Jäljellä oleva työ tehdään laboratoriossa urakoitsija.

Päärautatieasema vesi ja sähkö putkien sijainti on piilotettu keskellä lattiakaappi; yöpöydät vesi ja sähkö putkien ovat piilossa pohja kaappi. Veden hätä huuhtelu laitteen käyttöön upotetun putken seinämän.

 

2. laboratorion sopimuspuolen alkaa Asenna ja liitä eri kaapeleiden, putkien, upotettu putket, pistorasiat ja hanat lähetyspaikoista vasemmalle rakennustoiminnan puolella. Asiaa koskevat piirustukset merkitään hanat, pistorasiat, palvelu sarakkeet, jne.

 

3, Kaapeli ja vesiputket on todistettava niiden luotettavuutta.

 

4. kunkin kaasuuntumisenestosuoja on 2 pistorasiat ja kylmällä käyttäjän vaatimusten täyttämiseksi. Pistorasia Workbenchin on merkitty asiaa sivukuva.

 

5. kaikki kytkimet ja pistorasiat on asennettava ulkopuolelle kaasuuntumisenestosuoja.

 

6. kaikki Ilmastointi Johdonsuojakatkaisijat ohjauskomponentit on kytkimistä ja pistorasiat.

 

7, asennus jalostaa on noudatettava paikallisia määräyksiä, Kaikki sähköiset asennus ja tarkastus on täytettävä määritetään ja tietueet. Nämä asiakirjat toimitetaan loppukäyttäjälle.


8, Kaikki virtalähteet, laitteet pesuallas hätä, huuhtelu laitteet, jne on tiettyjä Suojaetäisyys. Että

 

9. Määritä väline maadoitus laite sopivaan paikkaan laboratorio rakentaminen. Joitakin välineitä kuten XRF, AAS ja ICP pitää perustua ja maadoitus vastus on alle 0,5 Ω.

 

10. aikataulu on tarpeen määritellä Siirtymisaika. Varmista, että laboratorio on riittävästi tilaa tallentaa tarvikkeet. Se voidaan asentaa välittömästi toimituksen jälkeen.

 

11. kaikki asennustyöt on vastattava standardien ja tarkistettava insinöörit.

 

12. Puhelin- ja linjat lähetystekniikka on erotettava sähköjohdot.

 

13, testausprosessin esittämään todisteet. Kaikki tulokset on toimitettava käyttäjälle.

 

14. hankkeen päivästä on yhden vuoden quality assurance aika.

 

15. laatuongelmia aiheuttama laboratorio urakoitsijan tai liittyvät alihankkijoiden kuljetuksen aikana, asennus ja tarkastus prosessi kaikille taataan.

5.1.jpg