Etusivu > Näyttely > Sisältö

Laboratorion luokittelun periaate

Mar 28, 2018

Moderni kokeellinen tutkimuslaitosten laboratorioiden luokitellaan yleensä mukaan fysiikka, Yleinen kemia, orgaanisen synteesin kemian ja biologian. Kun valitset laitteet planar suunnittelun, laboratorioiden eri aloilla on erilaiset tarpeet, ja erot ovat hyvin erilaisia. Iso.

Kun suunnittelet kemian laboratoriot, yleensä siellä on Keski-konsoli kaksi toimintojen keskellä laboratorio, yöpöydät, testi penkit, vetokaapeilla, lääkekaapit ja kuivauskaapit molemmin puolin ja puhdas penkki ja jatkuva lämpötila ja kosteus laitteet tarvittaessa.

Fysiikan kehityksen aloilla kuten lääke-, lääke-, elintarvike- ja maatalous-, metsä- ja karjataloutta, steriili ja pölytön ympäristöissä, joissa on korkea luotettavuus ovat välttämättömiä laboratorioiden näillä aloilla. Harkitse biologisten laboratorioiden erityisvaatimukset tietojenkäsittelyn työnkulkuja General tarkastus, testaus, valokuvaus, ja pesukone. WC-asemalta ja kuivaus asemalta voi yleensä säätää suulla.

Asenna reagenssin telineet ja gimbals keskusjärjestelmässä ja yöpöydät reaktio putket ja louhinta putket mukaan eri kokeisiin. Kaasun putkisto ja jäähdytys vesihuolto ja viemäröinti tarvitaan testipenkissä. Putki voidaan asentaa myös sisällä kaasuuntumisenestosuoja korjata gimbal ottelua.