Etusivu > Näyttely > Sisältö

Laboratorio- ja toimistotalousprojekti

Oct 16, 2018

Ensinnäkin laboratoriotavoitteiden luonne

Ammatillisen laboratoriotyön rakentamisen yhteydessä "rakentaminen" on välttämätöntä. Se sisältää laboratorion sijainnin ja suunnittelun, ja se on koko kokeellisen alustan rakentamisen perusta ja sielu.

Laboratorion paikannus tarkoittaa: laboratorion sijoittamista kansainvälisiin ja kotimaisiin (millainen taso on saavutettava); laboratorion sijoittaminen teollisuuteen (järjestelmä); laboratorion asemointi yhteiskunnassa (hallintotoiminnon kolmas osapuoli havaitseminen) Laboratorio Laboratorion sijainti maantieteellisellä alueella.

Laboratoriosuunnittelu sisältää kaksi näkökohtaa: yksi on laboratorion rakennussuunnittelu ja toinen on laboratorion prosessisuunnittelu. Laboratorion rakennussuunnitelma sisältää rakennuksen ulkonäköä, tyyliä, korkeutta ja ulkoasua. Ennen laboratorion rakentamista laboratorion tarpeiden tutkimusprosessi on todella määritellä koko laboratorion suunnittelu 3-5 vuodeksi. Siksi tarvitaan suuri määrä alustavaa tutkimustyötä. On tarpeen selkiyttää omia tarpeitaan ja tulevaa kehityssuuntaa.

Lisäksi on tunnustettava täysin käsite, että ammatillinen laboratoriorakenne on monimutkainen järjestelmäkehitys, joka on työympäristön rakentaminen ja ympäristön luominen, eikä yksinkertainen välineiden ja huonekalujen yhdistelmä.

lab furniture 10.16

Toiseksi, laboratoriosuunnittelu tulee edeltää maa- ja vesirakennustyötä

1) Tuulivoiman rakenne, mukaan lukien tuulivoiman paikka, koko ja määrä, ei täytä laboratorion vaatimuksia eikä se voi täyttää vaatimuksia;

2) Kaasusylinteri huone on suunniteltu vain kaasusylinterihuoneen palosuojauksen mukaan; sitä ei pidetä kokonaisuutena.

3) Osio on epäselvä, asettelu on kohtuutonta ja osaston tila on riittämätön tai liian suuri. Laboratorion yleistä suunnittelua ei suoriteta.

?

4) välineiden ja kalusteiden riittämätön huomioiminen.

5) erityistiloihin liittyvät toiminnot, kuten vakio- ja kosteuskammio, puhtaat laboratoriot jne .;

6) Nettotaso on liian alhainen, vaikuttaa putkilinjan asentoon, tuuletussuunnitteluun jne., Joten tilanvaihto on vähäistä.

Kolmanneksi laboratorion suunnittelu- ja rakennusyksikön valinta


Guangzhou Boka Laboratory System Technology Co, Ltd on sitoutunut tarjoamaan kattavia ratkaisuja turvallisuustutkimukseen Kiinan tieteellisissä tutkimushankkeissa, mukaan lukien laboratoriosuunnittelu- ja suunnittelukonsultointi, korkealaatuiset laboratoriokalusteet, laboratoriokoristepuhdistus, laboratoriobioturvallisuus, laboratoriotutkimus. Ohjaus, laboratoriolaitteet, reagenssituotteet ja laboratoriokorjauspalvelut. Volab on luokiteltu tunnetuksi brändiksi Shenzhenissä.