Etusivu > Näyttely > Sisältö

Kodak käsittelee kuusi suurta varotoimenpidettä laboratoriokäyttöisten kryogeenisten kylpytuotteiden päivittäiseen käyttöön

Apr 11, 2018

Kodak käsittelee kuusi suurta varotoimenpidettä laboratoriokäyttöisten kryogeenisten kylpytuotteiden päivittäiseen käyttöön


toimintaperiaate


Käyttötarkoituksen mukaan erilaisia lämpömittareita on suunniteltu ja valmistettu. Suunnitteluperusteena on: sähköterminen vakion lämpötila-inkubaattori, joka käyttää kiinteää, nestemäistä, kaasua lämpötilan ja lämpölaajenemisen ja supistumisilmiön vaikutuksen alaisena; (tai höyryn paine muuttuu eri lämpötiloissa, lämpösähköiset vaikutukset, vastustuskyky muuttuu lämpötilan muutoksilla, lämpösäteilyn vaikutuksella jne.


Yleensä mikä tahansa aineen fyysinen ominaisuus, kunhan se muuttuu monotonisesti ja merkittävästi lämpötilan muutoksilla, voidaan käyttää lämpötilan merkitsemiseen ja lämpömittarin tekemiseen.


Käyttö ja luokittelu


Tieteen ja teknologian kehityksen sekä nykyaikaisen teollisuustekniikan tarpeiden ansiosta lämpötilanmittaustekniikkaa on jatkuvasti parannettu ja parannettu. Laajamittaisen lämpötila-alueen ansiosta erilaisten vaatimusten mukaan ne ovat tuottaneet myös erilaisia lämpötila-antureita. Seuraavassa on muutama niistä.


1, kaasu-lämpömittari: käytä enemmän vetyä tai heliumia lämpötilan mittausmateriaalina, sähköinen termostaattinen uunissa vety ja heliumin nesteytyslämpötila on hyvin alhainen, lähellä absoluuttista nollaa, joten sen lämpötila-alue on hyvin laaja. Tällainen lämpömittari on erittäin tarkka ja sitä käytetään tarkkamittauksiin.


2, vastuslämpömittari: Jaettu metalliresistenssi-lämpömittariin ja puolijohdekytkin-lämpömittariin perustuvat resistenssin muutosten ominaispiirteisiin. Metallilämpömittareita käytetään pääasiassa platinaa, kultaa, kuparia, nikkeliä ja muita puhtaita metalleja ja ferronikelia, fosforipronssiseoksia; puolijohdelämpömittareita käytetään pääasiassa hiiltä, germaniumia ja niin edelleen. Vastalämpömittarit ovat helppokäyttöisiä ja niitä on käytetty laajalti. Sen mittausalue on noin -260 ° C - 600 ° C.