Etusivu > Näyttely > Sisältö

Yleisesti käytettyjen laboratoriohuonekalujen tyypit ja materiaalit

Apr 13, 2018

Yleisesti käytettyjen laboratoriohuonekalujen tyypit ja materiaalit

Laboratoriokalusteiden laitteet sisältävät savuhuovat, laboratoriopöydät, laboratoriotuolit, mittaripenkit, päivähyllyt, lääkekaapit, reagenssikaapit, aluskaapit, suojakaapit, säilytyskaapit jne. Pääasialliset materiaalit ovat kaikki teräksestä, ruostumattomasta teräksestä, PP: stä, kaikesta puusta , alumiinipuu, teräspuu jne. laboratoriokalusteiden hapon, alkalisuuden, kulumisen ja muiden ominaisuuksien saavuttamiseksi.

1. Savupiippu on laboratoriossa yleisimmin käytetty paikallispakolaite. Sen suorituskyky riippuu pääasiassa ilmavirran nopeudesta savukaasun läpi.

2. Penkki on erittäin tärkeä osa laboratoriokalusteita. Fyysisen kokeilun suorittamiseen tarvittava alusta. Koepenkki voidaan jakaa keskusasemaan, sivupaikkaan, pesupaikkaan, instrumenttiasemaan, korkean lämpötilan asemaan, kantavaan asemaan, toiminta-asemaan, puhtaaseen penkkiin, fyysiseen asemaan jne. Riippuen toiminnasta; se voidaan jakaa teräskoepöytään ja teräspuun mukaan materiaalin mukaan. , alumiinipuuta, kaikki puupenkit.

3. Lab-tuoli on osa laboratoriokalusteita. Käytetään lepäämään, tarkkaile tuolia kokeessa.

4. Taivasalusta on osa laboratoriokalusteita. Taivasalusta on perustavaa laatua oleva koelaitteisto, joka on erityisesti suunniteltu erittäin tarkkoja vaatimuksia ja häiriöitä vastaan. Se pystyy hallitsemaan käytössä olevia häiriöitä, kun erilaiset laitteet värähtelevät, vastustavat ajoneuvojen ja maan välistä kitkaa ja tärinää käyttäviä häiriöitä, vastustavat käytössä olevien häiriöitä maan luonnollisen liikkeen aikana ja vastustavat käyttöhäiriöitä, kun sää muuttuu luonnollisesti; varmista tarkkuus kokeessa. Taivasalusta on suunniteltu iskunvaimennukseen eli penkkiin, pöytälevyihin, työtasot ja välineet; iskunvaimennustaso on 100 tuhannesosa.

5. Lääkekaappi on osa laboratoriokalusteita. Lääkekaappi: sitä kutsutaan lääkejäähdyttimeksi. Pakastimen käyttö lääkkeiden säilyttämiseen on säilytys- ja säilytystekniikka, jossa on kiinalaisia ominaisuuksia. Sen ominaisuudet ovat pienet investoinnit, nopea vaikutus ja sijoitusarvo.

6. Säilytyskaapit ovat käytännöllisiä kaappeja, joita käytetään erilaisten lasiastioiden, dekantterien, mittapäiden jne. Säilyttämiseen, joita käytetään kokeissa puhdistuksen jälkeen.

7. Reagenssikaappi on osa laboratorion kalusteita. Se tunnetaan myös näytekaapista ja lääkekaapista. Se on kaappi, jota käytetään farmaseuttisten reagenssien säilyttämiseen laboratoriossa. Sen ominaisuudet ovat kätevät ja kestävät.

8. Turvakaappi on osa laboratoriokalusteita. Se tallentaa erilaisia suojavarusteita tuottaviin tai eläviin aineisiin tai materiaaleihin. Turvakaapin tehtävä on tallentaa. Eri tyyppisiä kemikaaleja, lääkkeitä, asiakirjoja, optisia levyjä jne. Voidaan käyttää työmaalla, joten varastointia varten tarvitaan erityyppisiä suojakaappeja.

9, kaapit ovat osa laboratoriokalusteita, jotka jakautuvat yleensä perhehyllyihin ja liikerakaappeihin jne., Pääasiassa ihmisten käytön helpottamiseksi, eri tavaroiden säilyttämiseksi ja luokkien jakamiseksi. Lisäksi perheelle tai asuntoloille, jossa on pieni tila, se on pakollinen kohde. Se voi käyttää täysipainoisesti tilaa eläville asioille, ja se voi olla myös hyvä koristelu ihmisten kotiympäristölle.