Etusivu > Näyttely > Sisältö

Tarkastus- ja karanteenitoimiston laboratoriorakenteet saavuttavat kattavan läpimurton

Dec 10, 2018

Sisä-Mongolian maahantulon tarkastus- ja karanteenitoimistoista opittiin, että viime vuosina laboratorio- ja karanteenitoimisto on lisännyt investointeja, uudistuksia ja innovaatioita tarkastus- ja karanteeniuudistuksen tarpeiden mukaisesti ja tehnyt kattavia läpimurtoja laboratorioiden rakentamisessa , testausominaisuudet ja tieteelliset tutkimusindikaattorit tarkastusta ja karanteenia varten. Tarjoaa vahvaa teknistä tukea.

Ensinnäkin laboratorion rakenne saavutti uusia läpimurtoja. Ammattitaitoisen laboratoriokeskeisen kaavoituksenhallintatilan käyttöönotto, kokeellisten olosuhteiden ihmislähtöisen parantamisen, kaikkien laboratorioiden, ilmanvaihdon, veden ja sähkön ja muiden laitteistomuutosten noudattaminen, ammattilaboratoriot ovat asentaneet riippumattoman pääsynvalvontajärjestelmän laboratorion turvallisuuden varmistamiseksi henkilöstön ja ympäristön turvallisuus.
Tällä hetkellä mobiili tarkastuslaboratorio on perustanut alueellisen keskuslaboratorion, jossa on BSL-2: n bioturvallisuutta koskevat tekniset ehdot; kasvinsuojelulaboratoriosta on tullut alueellinen keskuslaboratorio ja haetaan kansallisen avainlaboratorion rakentamista; kemian laboratorio on siirretty ja muunnettu. Muodosta uusi laboratorio, jossa on kohtuullinen asettelu, paremmat olosuhteet ja optimoidut tilat.
Toinen on saavuttaa uusia läpimurtoja havaintokyvyssä. Se kykenee kattamaan monia aloja, kuten eläimiä ja kasveja, sen tuotteita, elintarvikkeita, kemiallisia tuotteita, mineraalituotteita jne. Se voi suorittaa kotimaisia ja kansainvälisiä testejä, tunnistamista, eristämistä ja karanteenia, riskianalyysejä, hyönteislaskelmia ja terveyttä puhdistaminen. Ja täytti järjestelmän kolme aihetta:
Ensinnäkin se on oppinut kuusi tartuntatautien havaitsemismenetelmää hevosille, hevosen nenäsuolen keuhkokuumeelle, hevosen tarttuvalle anemialle, hevosen virusarteriitille, hevosinfluenssalle, hevosrutolle ja muille tuoduille hevosille, jotka muuttivat täysin riippuvuutta tarkastuksesta. Historia.Toiseksi kasvien geneettisesti muunnettujen komponenttien ja taudin molekyylibiologian tunnistusteknologian havaitseminen on eturintamassa, ja Brassicaceae-mustan pisteen patogeenin, ohimenevän, tummanruskean särkyneen silmänpohjan, skorpionin mäntymetsän jne. Ensimmäinen havaitseminen koko järjestelmässä. Kolmas on kansainvälinen laboratoriokohtainen arviointi ja verinäytteiden vertailu, ensimmäistä kertaa alueen järjestelmässä, joka toteuttaa offshore-tilaustyönä myrkyllisten ja haitallisten mineraalituotteiden havaitsemisen.Kolmas on saada aikaan uusia läpimurtoja tieteelliseen tutkimukseen ja merkintäkykyyn. Viime vuosina hän on isännöinyt ja osallistunut 11 kansallisen luonnontieteellisen säätiön, kansallisen tiede- ja teknologian tukiohjelman, autonomisen alueen sekä laadunvalvonnan, tarkastuksen ja karanteenin hallintoalueen tutkimushankkeisiin ja on laatinut viisi kansallista standardia ja 8 standardia, ja suorittivat 3 patentti- ja 5 hyödyllisyysmallin patenttia.