Etusivu > Näyttely > Sisältö

kuinka muuttaa laboratorion ilmanvaihtojärjestelmää

Jul 18, 2018

Laboratorion tuoksu on yleensä sietämätöntä. Jos laboratorion ilmanvaihtojärjestelmä ei ole hyvin uudistunut, henkilökuntamme on sietämätön, ja vaikka se olisi vakava, se aiheuttaa kaasun myrkytystä, joten Xiaobian ajattelee. Laboratorion ilmanvaihtojärjestelmän kunnostuksen on oltava ehdottomasti määräyksiä. Joten miten muuttaa laboratorion ilmanvaihtojärjestelmää, kuunnellaan toimittajan mielipiteitä alla!

Laboratoriot ja tehtaat poistuvat ilmaan yleensä useilla savukaasupäälliköillä. Savupiippujen käyttö on joustavaa. Keskitettyjen pakopuhaltimien ilmamäärän pitäisi pystyä sopeutumaan savukaasujen joustavuuteen. Laboratorion ilmanvaihtojärjestelmän suunnittelussa ja toteutuksessa on siksi otettava huomioon laboratoriopakokaasun vaihtelevat ja muuttuvat ongelmat ja toteutettava tarvittavat toimenpiteet pakokaasujen poistoilman tilavuuden säätämiseksi automaattisesti laboratorion puhtausvaatimusten mukaisesti. Vaatimus vaihtelevan ilman tilavuudesta.

Jos haluat suorittaa laboratorioventtiilin jälkiasennuksen, sinun on suunniteltava uudelleen olemassa oleva ilmanvaihtojärjestelmä. Suunnitteluprosessi on erittäin tärkeä. Koska eri tekniikoiden jatkuva kehittäminen ja edistyksellisyys, kymmenen vuotta sitten edistyneen teknologian uudelleenkohdentaminen voi tuntua vitseineen nyt, joten jos haluat tehdä laboratorion yleisen ilmanvaihdon paremmin, tarvitaan tieteellistä tuuletusjärjestelmää. Rationalisoitu muotoilu on ainoa tapa.

7.09.jpg

Koko rakennusprosessin aikana materiaalitaso vaikuttaa jälleen suoraan laboratorion kunnostamiseen. Jos haluamme tehdä seuraavan vuosikymmenen käytännönläheisempiä ja tieteellisempää kuin edellisellä vuosikymmenellä, on väistämätöntä, että meidän on kiinnitettävä enemmän huomiota käytettyihin materiaaleihin. Vain käyttämällä sopivimpia rakennusmateriaaleja voimme taata hankkeen täydellisyyden rakennusvaiheen päätyttyä ja lopuksi laboratoriohenkilöstö voi olla tyytyväinen.

Lopuksi, asemamme järjestäjät erosivat optimoidun rakenteen laboratorion tehtävän mukaan ja muodostivat laboratorion oikaisuohjelman. Yritä parantaa laboratorion ilmanvaihtojärjestelmää ilman, että se vaikuttaa päivittäiseen työhön, korvaa kaikki ulkoiset putket, korjaa vaurioituneet säätimet ja kohdistaa kohdennettuja toimenpiteitä erilaisiin pakokaasutyyppeihin ympäröivän ympäristön suojelemiseksi. Aktiivihiilisuodostuslaite ja pesutorni lisäävät edelleen teknistä valvontaa sen varmistamiseksi, että laboratorion ilmanvaihtojärjestelmä asennetaan ajoissa.

Pienen sarjan selvitysten jälkeen haluatko muuttaa kemikaalilaboratorion ilmanvaihtoa, ota yhteyttä, jos tarvitset sitä, BOKALAB-laboratorion ilmanvaihtomuunnos, paras valinta!