Etusivu > Näyttely > Sisältö

Kuinka säilyttää höyryhuopa pitkään

Sep 01, 2017

Savupiippua on käytetty viime vuosina laajalti, se on yleisimmin käytetty paikallisten pakokaasulaitteiden laboratoriossa, lajike eri rakenteidensa, eri olosuhteiden käytön vuoksi, pakokaasun vaikutus ei ole sama. Joten, mitä sinun pitäisi kiinnittää huolta huurun huipulle?

201004262052085110.jpg

BOKA laboratoriojärjestelmä Tech Co, Ltd tekninen henkilökunta tehdä seuraava yhteenveto:


1. ennen kokeilun aloittamista sinun on määritettävä, että höyhenpeitteen on oltava käynnissä kokeellisen toiminnan suorittamiseksi. Ennen koekäytön lopettamista jatketaan vähintään 5 minuutin ajan ennen kuin tuuletin suljetaan putkilinjan jäljelle jääneen kaasun purkamiseksi. Voi harkita poistokaasun viiveen asennusta, jotta puhallin viivästyisi.


2. Kokeilun aikana älä laita ikkunan ikkunaluukkuun 150 mm: n suuruisia laitteita, suurilla koelaitteilla on oltava riittävästi tilaa, eivät saisi vaikuttaa ilmavirtaukseen, etuikkunan pitäisi sulkea käytettäväksi.


3. Erikoishappokokeiden käytön yhteydessä tulee ottaa huomioon savukaasumateriaalit, kuten puolijohdeteollisuus, korroosiot jne., Korroosionkestävistä materiaaleista.


4. Kun käytät orgaanista ainesta tai muita erityisiä reagenssikokeita, harkitse täysin sen ohjaus tuulen nopeutta. Lämmönlähde: Kun käytät lämmönlähdelaitetta, yli 2 000 kcal / h lämpöä, jossa otetaan huomioon tuuletuksen poistamiseksi tarvittava ilmanvaihto, jotta tuulettimen teho voidaan määrittää.


5. Valitse laboratoriokokoonpanossa savukotelo ja määritä savuhuvun asennuspaikka kokeellisen sisällön mukaan, millä tavalla valitset savun, materiaalin, muodon jne. Tyypin, yleensä on otettava huomioon.