Etusivu > Näyttely > Sisältö

Lääketieteellisten laboratorioiden havaintotason parantaminen on ratkaisevan tärkeää

Aug 25, 2018

Laboratoriotestauksen laatu ja tehokkuus ovat kriittisiä tehokkaiden, oikea-aikaisten kliinisten päätösten ja optimaalisten hoitotulosten saavuttamiseksi. Tiedot osoittavat, että 60% kliinisistä lääketieteellisistä päätöksistä perustuu diagnostisiin tuloksiin, joten on erityisen tärkeää parantaa laboratoriotutkimuksia ja parantaa tarkastuskertomusten laatua ja nopeutta.

Kuinka täyttää kliiniset ja potilaan vaatimukset testaustarkkuudelle ja ajantasaisuudelle samanaikaisesti tarkastuskertomuksen laadun ja nopeuden parantamiseksi on tullut kiireellinen ongelma, joka on ratkaistava laboratoriossa. Tiedot osoittavat, että 60% kliinisistä lääketieteellisistä päätöksistä riippuu diagnostisista tuloksista.

Tarkat ja nopeat testitulokset auttavat lääkäreitä kehittämään tehokkaita yksilöllisiä hoitovaihtoehtoja, antaen potilaille parempaa hoitoa ja tehokkaita sairauksien hoitotoimenpiteitä. Tässä prosessissa jokainen laboratoriotutkimus potilaille on tullut tärkeä viite kliinisen diagnoosin ja hoidon kannalta.

Laboratorio-ohjelmien monipuolistumisen ja testitilavuuden huomattavan lisääntymisen myötä lääkäreiden ja potilaiden vaatimukset kasvavat. Miten luotettavuuden ja ajantasaisuuden vaatimusten täyttäminen on vakava haaste nykyiselle laboratorion rakentamiselle ja johtamiselle. .

Laboratorion koko prosessin automatisoinnin optimoinnin optimoimiseksi ja tulevien kliinisten ja lääkärintarkastusten korkeampien vaatimusten täyttämiseksi Roche Diagnostics on kehittänyt uuden sukupolven laboratoriota, joka on toteuttanut koko prosessinäytteiden automatisoinnin prosessin alkuperäisen perusta, parantaen yleistä havaintotehoa ja vähentäen työtä. Määrä ja reagenssijätteet. Tarkastajat voivat hallita kaikkia osaston näytteitä ajoittain, ei tarvitse huolehtia hallitsemattomasta näytteen raportointiaikasta, vaikeasta näytteiden etsinnästä, manuaalisista käyttövirheistä jne. Ja parantaa testin laatua.

Viime vuosina Kiinan tieteellisen tutkimuksen taso on jatkuvasti parantunut, testausvälineet ja testaustekniikka ovat vähitellen monipuolistuneet, mikä tuo mukavuus useille testikentille. Tärkeänä kliinisen päätöksenteon kannalta laboratoriotestauksessa on tiukat vaatimukset. Tulevan kliinisen ja lääkäri-potilaan testauksen korkeamman vaatimuksen täyttämiseksi on tarpeen parantaa laboratorion yleistä testaustasoa kliinisen päätöksenteon tarkkuuden varmistamiseksi.