Etusivu > Näyttely > Sisältö

Miten valita laboratorion työtaso

Jan 10, 2018

Valitse pöytä on tärkein osa laboratorion huonekalujen tuotteita. Asiakkaat voivat valita työtason oman laboratorioympäristönsä, erilaisten työtasojen, erilaisten vaikutusten vuoksi anti-kemiallisille aineille, kosteudelle, korkeille lämpötiloille, antibakteerisille, kulutusta kestäville

Kuinka säilyttää työtaso

  1. Älä leikkaa pöytää terävillä terävällä kovalla esineellä.

  2. Älä kierrä pitkään yli 135 ° C: n lämpötiloissa.

  3. Älä altista avotulelle, sulalle metallille, metallikipille tai suoralle auringonvalolle, eikä sitä saa käyttää silputtuna pinnalta.

  4. Kaasulamppu tai alkoholilamppu liekki vahingoittaa pöytää, joten alkoholilamppu tai kaasulamppu on sijoitettava käytettäväksi jalustalle.

  5. työtasot suosittelevat lämpimän veden, asetonin tai mieto pesuainetta, voi vaihtoehtoisesti puhdistusainetta käsin pesu tai astianpesu, älä valitse käyttää hankaavaa, vahvaa pesuainetta pesuainetta, jotta vältytään vahingoittaa pintaan. Tahattomia tahroja varten hypokloorihappoa voidaan pudottaa saastuneen korroosionkestävän levyn pinnalle, joka on pesty vedellä. Älä anna vettä, varsinkin hevosvalmisteilla, päästää syövyttäviä liuottimia pöytälevyn reunaan, koska se saattaa aiheuttaa tabletin kosteuden.


työtason ero

NIMI Chemsurf Fenolihartsi Epoksihartsi
Trespa
FORMATION MODE
Fenolihartsilla kyllästetyn voimapaperin, värillisen paperin ja erikoispaperipaperin erityiset ainesosat käsitellään korkealla lämpötilalla ja korkealla paineella. Se on valmistettu epoksihartsista, talkkijauheesta ja jauheesta ja kovetusaine kaadetaan tasaiseen muottiin. Korkeassa lämpötilassa ja korkeassa paineessa 30% kasvikuitua sekoitetaan 70% kuumaan kiinteään hartsiin ja pinta käsitellään ainutlaatuisella EBC-kaksoiselektronisäteellä.

charater

Anti - kemiallinen aine, antibakteerinen, iskunkestävä, helppo puhdistaa. Anti - kemiallinen aine, antibakteerinen, iskunkestävä, kulutusta kestävä, naarmuuntumaton, kostea, helppo puhdistaa.

Anti - kemiallinen aine, antibakteerinen, iskunkestävä, kulutusta kestävä, kestää naarmuja, kosteutta, voidaan kiillottaa ja kunnostus ..

Anti - kemiallinen aine, antibakteerinen, iskunkestävä, kulutusta kestävä, naarmuuntumaton, kostea, helppo puhdistaa
KORKEA LÄMPÖTILAISUUS
Älä kosketa liekkejä, älä siedä paikallista korkeaa lämpötilaa. Tavanomainen lämmönkesto 140 ° C Tavanomainen lämmönkestävyys 350 ° C, voi joutua kosketuksiin yleensä tulen kanssa

常规耐温

140 ° C,

最高达

180 ° C,

超过

20

分钟

Tavanomainen lämmönkestävyys 140 ° C, korkeintaan 180 ° C, enintään 20 minuuttia

SENSITIVE

REAGENSSIN

98% rikkihappoa voi jättää vikoja, 65% typpihappoa, kromihappoa, kloorivetyhappoa voi jättää vähäisiä vikoja. 98% rikkihappoa voi jättää vikoja, 65% typpihappoa, kromihappoa, kloorivetyhappoa voi jättää vähäisiä vikoja. 98% rikkihappoa voi jättää vikoja, 65% typpihappoa, kromihappoa, kloorivetyhappoa voi jättää vähäisiä vikoja. 48% kloorivetyhappoa voi jättää virheen, 98% rikkihappoa, 65% typpihappoa, sokerihappoa voi jättää vähäistä vikaa.
PAKSUUS 1MM 13mm, 16mm, 19mm 15mm, 20mm, 25mm 13mm, 16mm, 19mm
KOKO 1530 * 3050 1530 * 3050 2489 * 1591 1530 * 3050
VÄRI musta, valkoinen, harmaa monia värejä musta, valkoinen, harmaa ja muut musta, valkoinen, harmaa
ETU Antibakteerinen, kulutuskestävyys, alhainen hinta. Antibakteerinen, kulutuskestävyys, mekaaninen, fyysinen suorituskyky, kohtalainen hinta. Antibakteerinen, kulutuskestävyys, mekaaninen, fyysinen syy voi erottua. Antibakteerinen, kulutuskestävyys, mekaaninen, fyysinen suorituskyky
KÄYTTÖ Sitä käytetään laajalti kouluissa. Hallitus ja muut alat Sitä käytetään laajasti eri toimialoilla. Soveltuu kemialliseen laboratorioon, jolla on korkeammat vaatimukset. Sovelletaan kemian, biologian ja fysiikan laboratoriossa.

Jos sinulla on kysyttävää työtasosta ja laboratoriokalusteista, ota yhteyttä meihin

info@bokalabsystem.com