Etusivu > Näyttely > Sisältö

Kuinka toteuttaa laboratorion vesiväyläprojektin peruskorjaus?

Nov 02, 2018

Riippumatta siitä, onko laboratorion koristelu pätevä vai ei, vaadimme meitä suorittamaan tarkastuksen ja tarkastuksen. Tänään puhumme laboratorion vesiväyläprojektin asennustyömuotoista ja hyväksymiskriteereistä. Toivottavasti autan sinua.

Laboratorion sisävesivesi- ja viemäröintitarkastuksia ovat: putkilinjan kaltevuus, liitäntä, kiinnike ja putkenosat.

lab furniture 9.14

1. Sisävesisyöttöhanke

Jokaisen järjestelmän painetestitulokset, paine täyttävät suunnittelua koskevat vaatimukset, eikä vuotoja ole. Putket on puhdistettava ja putket ja kannattimet (laiturit) eivät ole jäädytetyissä maissa tai kuohkealla maaperällä.

(1) Putken kaltevuus

Hyväksytty: Kaltevuuden positiivinen ja negatiivinen poikkeama ei ylitä 1/3 suunnittelun kaltevuusarvoa. Asennus on vaakasuora ja pystysuora, ja seinämä ja korkeus ovat periaatteessa sääntöjen mukaiset.

Erinomainen: kaltevuus täyttää suunnittelutarpeet ja on yhtenäinen, ja seinä ja korkeus ovat säännösten mukaisia.

(2) Putkilinjan rajapinta

<1> Langallinen yhteys

Hyväksytty: Putkilinjan työstötarkkuus täyttää kansallisen "putkilinjan" vaatimukset. Lanka on puhdas ja säännöllinen, ja katkottu lanka tai puuttuva lanka ei ole enempää kuin 10% langan koko kierteestä. Liitos on kiinteä, päällystetty lanka juuressa, galvanoidussa putkessa ei ole hitsausta, lanka on puhdas ja säännöllinen, putken kiinnitys on oikein ja galvanoidussa putkessa ei ole hitsausta.

Erinomainen: pätevyyden perusteella lanka ei ole rikki; galvanoidun putken galvanoidusta kerroksesta ja putkesta ei ole vaurioitunut, paljastettu lanka on hyvin säilynyt eikä siinä ole vikoja, kuten öljyä ja liinoja.

<2> laippaliitäntä

Hyväksytty: päittäisliitokset ovat yhdensuuntaisia ja tiukkoja, kohtisuorassa putken keskiviivaan nähden ja ruuvi altistaa mutterin; tyynymateriaali täyttää suunnittelutarpeet ja rakennespesifikaatiot eikä sillä ole kaksoiskerrosta, ja laipatyyppi täyttää vaatimukset.

Erinomainen: Pätevyyden perusteella mutteri on samalla puolella ja ruuvien ruuvien pituus on sama ja se on enintään puolet halkaisijasta.

<3> Hitsaus

Hyväksytty: hitsata taso, hitsausraudoitus täyttää rakennespesifikaatiot; ei palanut päätä hitsauspinnalla; halkeamia ja ilmeisiä kyhmyjä, kuona sulkeutuu ja huokoset.

Erinomainen: Pätevyyden perusteella hitsausaalto on yhtenäinen, eikä hitsin pinnalla ole nodulointia, kuonan sisäänottoa ja huokosia.

<4> Ota holkki.

Hyväksytty: Liitäntärakenne ja pakkaus täyttävät suunnittelua koskevat vaatimukset ja rakennespesifikaatiot; harmaa suu on tiheä ja täynnä, pistokkeeseen upotetun täyteaineen reuna on enintään 2 mm, esiliina on suora ja ei kierretty; aukko on tarkka ja sovitus on oikea.

Erinomainen: Pätevyyden perusteella rengashion rako on yhtenäinen, harmaa suu on sileä ja sileä ja kovettuminen on hyvä. Esiliininkankaan rebound-aukko täyttää rakennespesifikaatiot.

(3) Putken kiinnike

Hyväksytty: Rakenne on oikea, hautaaminen on tasainen ja tukeva, sijainti on kohtuullinen ja korkeusetäisyys täyttää vaatimukset. Maalin tyyppi ja kulkumäärät ovat suunnitteluvirheiden mukaisia; hyvä tarttuvuus, kuorinta, rakkulointi ja vuotaminen.

Erinomainen: pätevän, siististi järjestetyn pylvään ja putken läheisyydessä ovat keskenään pinttyneet, maalikalvon paksuus on tasaista, väri on johdonmukainen eikä niissä ole juoksevaa ja saastuttavaa.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.