Etusivu > Näyttely > Sisältö

MITEN MITÄ TIETÄÄ LABORATORIO-SUUNNITTELUN STANDARDISTA?

Sep 07, 2017

Monet ihmiset ajattelevat, että laboratorio huone on hyvin yksinkertainen, yksi tai kaksi penkki laittaa on tarpeeksi. Mutta itse laboratoriohuone on järjestelmäkehitys, koko laboratoriosuunnitelma avaruusasettelu .laboratorion kokeellisella alueella on täytettävä tietty tila-standardi

海南幻灯片用_副本.jpg

1, sisäverkon korkeus

Nimittäin, laboratorion ja tutkimustilan sisätilojen sisäkorkeus on: kun ei ole ilmastointilaitetta, ei saa olla alle 2,70 m; asetetaan ilmastointi ei saa olla alle 2.40m. Käytävän korkeus ei saa olla alle 2,20 m. Erityislaboratorion sisäverkon korkeus määritetään vaatimusten koon, laboratoriolaitteiden asennuksen ja huollon mukaan

2, huoneen leveys

Nimellisesti laboratorion standardiyksikön välinen etäisyys olisi määritettävä laboratorion pöydän leveydellä, layoutin suunnittelulla ja välimatkalla. lab bench layout standardi on avoin vähintään 6,6 metriä

3, syvyys huoneeseen

laboratorion huoneen yksikön syvyys tulisi määrittää laboratoriopenkillä, savupiipulla ja koelaitteella, eikä sen tulisi olla alle 6,60 m. Ei höyhenpeitteen tulisi olla alle 5,70 m.

4, ikkunat

Lämmityksen ja ilmastoinnin tieteellisen laboratoriorakennuksen perustaminen, jotta valaistusvaatimukset täyttäisivät, pitäisi pienentää ikkunan aluetta. Ilmastoiduissa laboratorion ikkunoissa pitäisi olla hyvä ilmanpitävyys ja lämmöneristys, ja ne on asetettava vähintään 1/3 ikkuna-alueelle, joka voidaan avata. Pohja-, osittain kellari- ja kellari-ikkunat tulisi ottaa tuholaistorjuntaan ja jyrsijöiden hallintaan.

5, ovi

1/2 standardiyksiköistä koostuvien laboratorioiden leveyden on oltava vähintään 1 m ja korkeus saa olla enintään 2,10 m. Yhden tai useamman vakioyksikön koostuvan laboratorion oven leveyden on oltava vähintään 1,20 m ja korkeus saa olla vähintään 2,10 m. Erityisvaatimusten mukaisen oven koko olisi määriteltävä erityisessä tilanteessa. Laboratorion olisi toimitettava havaintoikkunoiden kanssa.

6, laitteiden välinen etäisyys

Seinämän sivuseinän verkon etäisyys ei saa olla pienempi kuin 1,50 m. Kun sivuseinä muuttuu, jotta se voidaan sijoittaa vieroituskoteloon tai laboratoriolaitteistoon, ja penkin toisen puolen etäisyys verkon etäisyyden välillä ei saa olla pienempi kuin 1,80 m seinän molemmille puolille järjestetyn sivulaboratorion välissä. saaren tai niemimaan tyyppinen keskuspenkki, joka on järjestetty huoneen keskelle. Kun puhdistuskaappi tai laboratoriolaitteet on hävitettävä, testipenkki ja testipenkki eivät saa olla alle 1,80 m. Testipaikan ja käytävän seinämän välisen välyksen on oltava vähintään 1,20 m.

7, kokeellinen penkki layout

Yleinen kokeellinen alusta saarella tai niemimaalla keskitetyllä kokeilualustalla, kun taas penkki. Ei saa kiinnittää ikkunaan koepenkillä, ulko- tai niemimaan tyyppinen keskuslaite ei saa olla järjestetty ulomman ikkunan suuntaisesti. Se on järjestettävä ulomman ikkunan suuntaisesti, jolloin seinämän ja ulkoseinän välinen etäisyys ei saa olla alle 1,30 m.

Käyttäjien erilaisten vaatimusten mukaan ergonomisten periaatteiden mukaan hyödynnetään täysimääräisesti ympäristöä, hyvin suunniteltua laboratorion rakennetta enemmän turvallisuutta, ihmiskuntaa ja ympäristönsuojelua kokonaisuutena, täysin ergonomiset periaatteet. Kiitettävästi vihreä laboratoriosuunnittelu, laboratorio älykäs valvonta ja muut alat tutkia tutkimus- ja kehitystyötä, ihmislähtöistä laboratoriosuunnittelua ja suunnitteluperustaa. Jotta ammattimaisemme ja palveluemme räätälöityjen, turvallisten ja mukavien laboratorioympäristöjen tason saavuttamiseksi on yhteinen tavoite.