Etusivu > Näyttely > Sisältö

Kuinka kauan testipenkki kestää?

Nov 12, 2018

Kaikki tietävät, että on olemassa monenlaisia kokeellisia penkkejä, kuten puuta, terästä, terästä, ruostumatonta terästä ja PP. Joten mikä sopii parhaiten laboratoriosi? Mikä on ero. Tänään Wale'sin pieni sarja vie sinut ymmärtämään.

lab furniture10.12

Ensin, riippuen laboratorion luonteesta, onko sinulla enemmän happo-emäksisiä testejä? Jos se on enemmän, on suositeltavaa käyttää kaikentyyppistä terästä tai 304 # ruostumatonta terästä. Jos varat ovat riittävät, valitse PP-materiaali.

Toiseksi se riippuu sijoittamiesi varojen määrästä. jos se on äskettäin perustettu pieni laboratorio, on helppo käyttää puuta tai teräspuua, eikä pääomasijoitus ole liian suuri.

Lopuksi on kyse laajamittaisen nykyaikaisen laboratorion rakentamisesta suhteellisen suurilla sijoitusrahastoilla. Suunnittelemme ja suosittelemme materiaaleja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yleensä kokeilualustan käyttö on jaettu kahteen tyyppiin: vaalia ja ei huolta.

All-wood koepenkki, vaalia käyttöaika on 5-8 vuotta, älä vaalia käyttöä 3 vuotta;

Teräs puinen testipenkki, vaalia käyttöaikaa 7-10 vuotta, älä vaalia käyttöä 4 vuotta;

Kaikki teräspenkit, jotka vaalivat käyttöaikaa 10-15 vuotta, eivät vaadi käyttöä 6 vuoden ajan;

Ruostumaton teräs testipenkki, vaalia käyttöaika on 15-20 vuotta, älä vaalia käyttöä 10 vuotta;

PP materiaalin testipenkki, vaalia käyttöaika on 15-20 vuotta, älä vaalia käyttöä 10 vuotta.

Edellä on tietoja Shaanxi Hongshuo Benchin valmistamien testipenkkien käyttöajasta, jotta voit käyttää testipenkkiä. On myös suositeltavaa, että kiinnität huomiota testipenkin ylläpitoon testipenkin käyttöiän lisäämiseksi.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.