Etusivu > Näyttely > Sisältö

Laboratorion kaasuuntumisenestosuoja toiminta olisi irtaimen omaisuuden tarpeet

Feb 17, 2017

1, toiminto: Tämä toiminto on erittäin tärkeää, kun sisällä haitallisia kaasuja kun liuos laimennetaan imemällä kaasujen ulkopuolella kaappi kaappi kaasun päästöjä ulkopuolelle kaappiin mahdollisimman pian Liesituuletin.

2 tee kellon takaisin tehtävä: olisi savun huppu sisäisen tiedonkulun poistoilmapuhaltimet savun huppu sisäisiä ominaisuuksia, jotka eivät ole reverse flow sisätilojen haitallisia kaasuja. Toiminto savun toteutumista huppu ja tuuletin yhden putken yhteyteen on parhaiten canand #39; t käyttää yhden Putkiliitäntöjen, ovat rajalliset, samalle tasolle ja jopa samassa huoneessa, Tuuletin asennettu pään mahdollisimman (tai ylimpänä).

3, eristäminen valmiudet: ilmastoinnin avulla tehokkaasti eristää kaappi kasvot liukuva lasi kaappiin sisällä ja ulkopuolella, isolaattiin tehokkaasti on tärkeää.

4, lisätoiminto: jolloin haitallisten kaasujen ulkopuolella kaappi pois tarvittaessa miltä ulkopuolella kautta eri kanavien tai absorboida Ilmastointi ulkopuolella kaappi kaappi.

5, valvonta: kun huppu on suuri määrä haitallisia kaasuja estämiseksi näitä haitallisia kaasuja vetokaapeilla, tarvitsemme hänen nopeus hengitysteitse. Kuin mahdollista halutun vaikutuksen.