Etusivu > Näyttely > Sisältö

Savuhuovat ja biologiset suojakaapit

Jun 13, 2018

Laboratorion tärkeänä turvalaitteena huuhtelupuu tarjoaa tehokkaan paikallisen ilmanvaihtomenetelmän. Yleisesti ottaen laboratoriossa syttyvien ja räjähdysvaarallisten ja myrkyllisten ja haitallisten kaasujen johtaminen on suoritettava savukaasussa. Samaan aikaan, kun testaat tuntemattomia suorituskykyä, laadullisia ja kvantitatiivisia kokeita, sen pitäisi olla myös rivissä. Tuulikaapissa. Se voi tarjota asianmukaisen turvallisuustason laboratoriotyöntekijöille ja ympäröivälle ympäristölle. Savuhuppu sopii elintarvikkeisiin, sairaaloihin, veteen, jätevedenkäsittelyyn, ympäristönsuojeluun, ympäristötestaukseen, veren keskukseen, painotaloon, taudintorjuntakeskukseen, kemiantekniikan laitokseen, kemialliseen laitokseen. , lääkealan tehtaat, huumeiden testauskeskukset, huumeiden testauskeskukset ja muut teollisuudenalat sekä tietyt korroosiota aiheuttavat teollisuuden laboratoriot.

Tehtaan periaate on:


1.Materiaalit valitaan tuontia ja kotimaisia korkealaatuisia polymeerikomposiittimateriaaleja varten. Tällaisia materiaaleja käytetään yleisesti avaruusalustoissa, avaruusrakettikuorissa ja avaruusaluksissa, pikaveneissä, ponttonipäätteissä ja offshore-porauslaitureissa. Tällä materiaalilla valmistetulla savukaasulla on etuja ilman muodonmuutoksia, ruostetta elämää, maalausta, värinmuutosta, korkean lämpötilan kestävyyttä, hapon ja alkalisuuden kestävyyttä, korroosionkestävyyttä, suurta lujuutta ja palonestoainetta.

2, erityinen muotti, prosessi, korkeat vaatimukset Seiko salaiset aineet, syvä käsittely.

3 erilaisten toimialojen ja paikan päällä työympäristön vaatimusten mukaisesti ainesosien valintaohjelman määrittämiseksi, tarkkuustuotannon tuottamiseksi, jotta tuote vastaisi käyttäjien tarpeita.

4. Laatutarkastustekniset henkilöt tarkastavat laboratoriokalustoamme varmistaakseen, että tuote on pätevä ennen kuin se lähtee tehtaalta.


Biologinen suojakaappi:


1 Soveltamisala Tässä standardissa määritellään turvallisuuskaapin termit ja määritelmät, luokitus, materiaalit, rakenne ja suorituskykyvaatimukset, testausmenetelmät, tarkastussäännöt, merkinnät, tarrat, ohjeet, pakkaus, kuljetus ja säilytysvaatimukset. Tämä standardi koskee biologisia suojakaappia (jäljempänä 'suojakaapit').

2 Normatiiviset viittaukset Seuraavien standardien lausekkeet on hyväksytty viittauksiksi tähän standardiin. Päivitettyihin viittauksiin kaikki myöhemmät muutokset (pois lukien tarjoukset) tai tarkistukset eivät koske tätä standardia. On kuitenkin kannustettava, että kaikki osapuolet, jotka pääsevät sopimukseen tämän standardin tarkoituksesta, tutkivat, voidaanko näitä asiakirjoja käyttää. uusi versio. Tuntematonta viittausta varten uusi versio koskee tätä standardia.

luokittelu:


steel fume hood-01.jpg

4.1 Yleistä Turvakaapit luokitellaan I, II ja III luokkiin, jotka perustuvat ilmavirran ja eristysesteiden rakenteisiin.

4.2 I-luokan turva-kotelo I-luokan turva-kaappi on turvakaappi, jossa on etuikkunan käyttöportti. Operaattorit voivat toimia turvakaapissa etupaneelin käyttöportin kautta. Sitä käytetään suojelemaan ihmisiä ja ympäristöä, eikä se vaadi tuotesuojausta. Etu- ikkunan käyttöliitäntä inhalaisee alipaineen ilmavirran suojauksen henkilökunnan turvallisuuden; poistoilmavirta suodatetaan tehokkaan suodattimen läpi ja puretaan ympäristön suojelemiseksi saastumiselta.

4.3 II-luokan turva-kaapit Luokkaan II asennetuissa turvakaapeissa on turva-kaapit, joissa on etuikkunat. Käyttäjät voivat käyttää kaappien etupaneelin konsoleja henkilöstön, tuotteiden ja ympäristön suojelemiseksi käytön aikana. Etu- ikkunan käyttöliitäntä inhalaisee alipaineen ilman virtauksen henkilöstön turvallisuuden suojaamiseksi. tehokas suodatin

Tekniset indikaattorit:


2. Kolmannen tason bioturvallisuuslaboratorion päälaboratorion pieni alipaine ei saa olla pienempi kuin -30 Pa suhteessa ilmakehään, ja neljännen asteen biologisen turvallisuuden laboratorion päälaboratorion negatiivinen paine suhteessa ilmakehään on ei saa olla alle -50 Pa.

2.1 Bioturvallisuuslaboratorioilla on yleensä kaksi eristämistasoa. Taso 1 eristäminen saavutetaan biologisilla suojakaappeilla, tyhjiöeristimellä, positiivisella paineella varustetulla suojavaatetuksella, käsineillä, suojalaseilla jne. Toissijainen eristäminen saavutetaan laboratorionrakentamisen, ilmastointipuhdistuksen ja sähköisten valvontajärjestelmien avulla. Tason 2 tasolle 4 bioturvallisuuslaboratorioiden olisi toteutettava kaksi eristystasoa.

2.2 Bioturvallisuuden päälaboratorion toissijaisen eristämisen tärkeimmät tekniset indikaattorit täyttävät taulukon 1.2 vaatimukset. Tämän taulukon melu ei sisällä biologisten suojakaappien tai eläinten erottimien kohinaa, eivätkä ne saa olla yli 68 dB (A), jos edellä mainittujen laitteiden melutaso on mukana.

3. Eläinten pitävien kolmannen tason bioturvallisuuslaboratorioiden primaarilaboratorioissa niiden alipaine suhteessa ilmakehään ei saa olla pienempi kuin -50 Pa; eläinten bioturvallisuuslaboratorioiden primaaristen laboratorioiden alipaine ei saa olla pienempi kuin - 60 Pa.