Etusivu > Näyttely > Sisältö

Savun huppu funktio ja hoitosuunnitelman

May 14, 2018

Liesituuletin, eli liesituuletin Liesituuletin, on suuren mittakaavan laitos laboratorioille, erityisesti kemian laboratorioita. Tarkoituksena on kokeilija vähentääkseen haitallisia kaasuja. Täysin eristyksissä käytettävä raidallinen-ruutu. Kaasuuntumisenestosuoja on ensiluokkaisen este suojata henkilöstö vastaan myrkyllisiä kemiallisia kaasuja. Voidaan tärkeitä varmuuskopiointi-laite, kuten epäonnistumisen kemialliset kokeet, haitallisia kaasuja, kun kemiallisia höyryjä tehokas päästöjen, pölyn ja myrkyllisiä kaasuja tuotetaan, kaasuuntumisenestosuoja, työntekijöiden suojelu ja laboratorio-olosuhteissa.

Vetokaapeilla hävittäminen:

Imeytymistä menetelmä: yleensä tekee fyysisen imeytymistä, pakokaasun tuodaan imeytymistä neste puhdistettu, on lämmitetty, analysoida, tiivistetty ja Elpyä jäljessä kyllästymisen imeytymistä nestettä; Tätä menetelmää sovelletaan pakokaasun ilmakehän määrä, alhainen lämpötila ja alhainen pitoisuus, mutta sen täytyy varustaa lämmityksellä analyyttinen hyödyntämistä. Laitteet, suuret laitteet, suuria investointeja.

Aktiivihiili adsorptio menetelmä hyväksytään yleensä: adsorptio savukaasun aktiivihiili, kun adsorptio on kylläinen, aktiivihiili desorptio uudistaminen, jälkeen katalyyttinen poltto osaksi vaarattomia aineita ajautunut pakokaasun uusiutuvien aktiivihiili edelleen käyttää. Kun aktivoitu hiili regeneroidaan tietyn määrän kertoja, adsorptio kapasiteetti pienenee merkittävästi ja on tarpeen uudistaa tai uudistaa aktiivihiili.