Etusivu > Näyttely > Sisältö

puiteohjelman savun huppu ominaisuudet

Apr 12, 2018

Ensinnäkin FRP ominaisuudet fume huppu

1 FRP on monenlaisia korroosionkestävyys, sitä sovelletaan happoja ja emäksiä kaasu, myrkyllisiä ja haitallisia kaasuja ja orgaanisten liuottimien kaasujen ja tuottaa pölyä operatiivisten kantojen ja tilaisuuksissa. Sähkö eristysominaisuudet, korroosionkestävyys, erinomainen lämmönkestävyys ja muita ominaisuuksia. Ei ole kuollut tilaa koko tilan on korkea lujuus, kevyt paino, korroosionkestävyys, lämmönkestävyys (100-300 ° C toiminto;

2. operaatio Pöytälevy: 12.7mm paksu kautta kiinteä ydin fysikaalis-kemialliset hallituksen vastustuskykyisiä happoa ja emästä, kosteudenestolaite ja iskunkestävyys.

3, säädä oven: kaksiosainen Karkaistu turvalasi, loput nosto voidaan vetää ylös ja alas milloin tahansa.

4, valaisimet: korroosionestomenetelmänä loistelamppu, valonlähde ja kaasun tarkasteltuna taulukon valaistus yli 400 lumenia.

5, toimivat paneeli: valaisimien pääkytkin tuuletin ON / OFF-kytkin, 220V, 10A monikäyttöinen socket kaksi.

6, keveys, lujuus: Lasikuitu kestää pitkän aikavälin lämpötila 80 ° c, lyhytaikainen voi olla jopa 130 ° C, lasin fiber happea indeksi ≥ 30, on syttymätön materiaali.

7. anti-ikääntyminen, pitkän iän: luokan yleisestä tilanteesta käyttää yli 15 vuotta

Toiseksi: kun käytetään savun huppu varotoimet

1 asennus taso ja kaasuuntumisenestosuoja säätö on paikallaan, muuten se vaikuttaa ikkunan säätö tasapaino.

2. sähkö-osa on asennettu oikein huoltotyöt. Tuulettimen johdot on kiinnitettävä huomiota tuulettimen lapoja kääntämällä ja Tuulensuunta ei voi kumota.

3. kaasuuntumisenestosuoja kahden pinnan nopeus on 0,5 m/s.

4. valaisimet ja fanit on elättää tavanmukainen käyttö kaikissa olosuhteissa. Työn laajuuden on oltava puhdas ja siisti.

5. testattaessa, Tuuletin on otettava käyttöön etukäteen.

6, ikkunan ylös ja alas säätö vaikuttaa suoraan air-taltion koko, kun haluat muuttaa koko ikkunan alas ja siirrä liukuovi lasi.

7 normaali suljettu kanta tai vaikuttaa pakokaasujen kaappi tehokkuus.

8. tulipalon ja räjähdyksen aiheuttama kipinä riskien välttämiseksi suositellaan ei käytä pistorasia kaasuuntumisenestosuoja huppu.

9. on suositeltavaa, että ilmanvaihto työtasot ei saa pitkäksi aikaa altistaa liekin tai lämpöä tuottavat esineisiin. Muussa tapauksessa työtaso suorituskyky voi alentaa tai vaurioitunut.

10. Älä sijoita pään osaksi kaasuuntumisenestosuoja missään.

11. mistään testata toimintaa, lasiovi purettava suojella sitä.

12. Kun käyttää, suojaava lasiovi purettava.

13, kun kaasuuntumisenestosuoja ei toimi oikein, tarve ammattimaiseen huoltoon.