Etusivu > Näyttely > Sisältö

Kokeilu penkki customization on varotoimet

Apr 08, 2018

1. epäselvä hinnoittelu

Mukautetun penkki hinnoittelumalli on yleensä: materiaalin × Yksikköhinta + tärkein assembly maksaa todellisen käytön = kokonaishinta. Kun valmistaja Ilmoita hintoja, he usein kertovat kuluttajille vain hinta materiaaleja neliömetriä kohti. Kun teet tarvikkeet, kahvat, kiskot, saranat, jne kerätään erikseen. Jos kuluttaja ei pyydä selvästi, hän laskee vain hinnan mukaan materiaalin määrä ja räätälöityjä lopputuotteen missään nimessä ylittää budjetin.

 

2. kädet ja jalat ja määrä

Esimerkiksi suunnittelijan hallitsija perustuu laajennetulla alueella. Kolme ja viisi lisätään. Monimutkaisia algoritmeja helposti hämmentää kuluttajia. Siksi kun suunnittelija pituus koon, kuluttajan pitäisi ensin mitata siihen etukäteen, jotta vältetään valmistajalta väärentäminen kokoa ja lisätä lähes hankintahinnan. Kuluttajien on tarkistettava valmistajan ilmoittamat tiedot. Jos kahden, yksi ei hätää ei tarkoita, että toinen ei ole ongelma, ja monimutkaisia piirroksia voi ole pidettävä huolta.


3. kepposia materiaalit

Tällä hetkellä kokeellinen foorumi jakautuu kolmeen teräs, teräs, puu, edellä kuluttaja pyytää valmistajan tuotteen materiaali, kun sopimuksen allekirjoittamisesta on myös kirjoitettu. Materiaaleja valitessaan kuluttajat myös kotiläksynsä etukäteen, tai ystäviä, jotka ovat perillä ja saa kuunnella valmistajat samaistua.

 

4 lisälaitteet on kiinnitettävä huomiota

Kuluttajat olisi kiinnitettävä huomiota materiaaleja ja muita asioita valikoima lisälaitteita Koska jos tapana testata penkki on epäkelpo kone tarvikkeet, on altis ongelmia kuten raiteilta, riittämätön tasaisuus ja liiallinen melu, ja sillä on pehmeä rakenne hyvä moottorityyppiä ei värisemään, kun liukuva.

Shenzhen Furuid laboratorio laitteet Co, Ltd muistuttaa, mittatilaustyönä testi penkit ovat tuotteita, vaan myös palveluita. Hyvin suunniteltu suunnittelija suunnittelu tarvitsee kuunnella ja tehdä järkeviä ja tehokkaita tuotteita. Tällä hetkellä testipenkkiin laatu on 3-5 vuotta, ja suurten merkkien on yleensä 5 vuotta säilyvyyttä. Kuitenkin on todettava, että laitteiston takuuaika on usein vain yhden vuoden ajan viiden vuoden takuuaikana viittaa yleensä kaappien ja oven paneelit.