Etusivu > Näyttely > Sisältö

Tehokas kaikki teräksestä savun huppu pakokaasun

Feb 17, 2017

Kaikki teräksestä fume huput tärkeitä laitteita laboratorioiden, joiden kokeilu on valvoa vaarallisten aineiden vuodot ja kokeiluja turvallisuuden varmistamiseksi. Fume huppu ohjainpintojen tuulen nopeudet on valvottava. Kokeilu, usein avasimme ovet toimintaa, kun pinta tuulennopeus kiihtyy vuoksi hallitus-avaaminen vaikuttaa testitulokset ja ilmanvaihto vaikutus.

Suurin osa kokeilu päättyi kaasuuntumisenestosuoja. Kaasuuntumisenestosuoja suljetaan tehdä kokeiluja hyökätä täydellisen hallinnan kaasuuntumisenestosuoja haitallisten aineiden. Savun huppu testit ja kyselytoimintoihin kyselyn reikiä ja savun huppu poistoilmapuhaltimet vähentää painetta peite estää hyökkäykset aiheutti joitakin reaktio ja lämmön lähde paine ylivuodon vaarallisten aineiden.

Mukaan haitallisten kaasujen tiheys Ilmastointi tiheys- ja kokotiedot eivät ole samat, Liesituuletin on olemassa monia menetelmiä ja eri paikallinen soveltaminen erilaisten kaasuuntumisenestosuoja. Savun huppu ensisijainen menetelmiä ovat: ylempi pakokaasun vetokaapissa pakokaasun huppu alaosa, ylä- ja ala yhteisen pakokaasun Liesituuletin. Yhdessä on energiaa säästävä kaasu-tyyppinen kaasuuntumisenestosuoja.

Savun huppu nimellisnopeus on ensisijainen eritelmän savun huppu mittaustoiminto, se viittaa kaasuuntumisenestosuoja yhtenäinen imuilman virtaus ovien avaaminen ja savun huppu kasvot valittu sääntö on: pitää haitallisia kaasuja voi paeta kaapin sisällä, estää turbulentti virtaus Liesituuletin alkamista.