Etusivu > Näyttely > Sisältö

Viemäröintijärjestelmän suunnittelu puhtaassa huoneessa

Jul 17, 2018

Tiedämme, että kaikki viemärijärjestelmät on suunniteltava. Ensimmäinen asia puhtaassa huoneessa on puhdistaa se. Joten miten käsitellä puhdasta huonetta? Useimmat ihmiset sanovat, että se puretaan, mutta se pitäisi purkaa suoraan. Se saastuttaa ympäristön ja vesilähteen. On tarpeen kiinnittää huomiota vedenpoistojärjestelmän suunnitteluun. Miten se olisi suunniteltu kohtuulliseksi? Katsotaanpa sitä Xiaobianilla!

7.17.jpg

1. Jätevesijärjestelmä on määritettävä prosessilaitteesta, pitoisuudesta ja veden määrästä poistuneen jäteveden ominaisuuksien mukaan. Haitallista jätevettä käsitellään jätevesiä käyttäen ja päästetään kansallisten päästönormien täyttämisen jälkeen.

2. Puhdistustöissä tulee käyttää saniteettilaitteita, putkia, putkitelineitä ja lisävarusteita, joita ei ole helppo kerätä ja jotka on helppo puhdistaa.

3. Palontorjunta- ja viemäröintilaitteita on asennettava puhtaiden työpajojen rakentamiseen.

4. Jätevedenpuhdistamoiden, kuten lattiakaivojen, asentaminen puhtaisiin tiloihin on täytettävä seuraavat vaatimukset:

1. Puhdastilassa ei saa olla lattiakaivoa, jonka ilmanpuhtaus on korkeampi kuin 6.

Lattiakaivoja ei tule antaa luokan 2.6 puhdistustiloille. Tarvittaessa on käytettävä erityisiä lattiakaivoja.

3. Ei ole suositeltavaa asentaa viemärisuolaa puhtaassa huoneessa, joka on korkeampi kuin taso 7.

4. Tasainen taso 7 tai tasainen puhdas huone ei saa kulkea tyhjennysaukon läpi; muissa puhtaissa tiloissa ei saa olla tarkastusporttia, kun se kulkee tyhjennysaukon läpi.

5. Puhdas huoneen tyhjennyslaitteet ja painovoiman paluuveden putkistoon liitetyt laitteet on varustettava vedenpoistolaitteella tyhjennysaukon alaosassa ja tyhjennysjärjestelmään on oltava täydellinen ilmanvaihtolaite.

Kun olet nähnyt sen, ota yhteyttä, jos tarvitset sitä. Meidän BOKA tarjoaa ammattimaista laboratoriosuunnittelua, rakentamista, sisustusta, tuuletusta, remontointia, laboratorion huonekalujen räätälöintiä, laboratorion huonekalujen suunnittelun tuotannon ja asennuksen yhden luukun palvelua.