Etusivu > Näyttely > Sisältö

Suunnittelu suunnittelu pakojärjestelmä

Mar 20, 2018

Laboratorion ilmanvaihto työkurssi:
Suunnittelu järjestelmä suunnittelu pakojärjestelmä: laboratorion uuden tai remontti-projektin osallistua suunnitteluvaiheessa Insinööriliitto lähettää sivustoon yhteyttä asiaankuuluvan henkilöstön mukaan ilmanvaihto varustamojen lukumäärää laboratorio, kuten vetokaapissa huppu, rivi huppu suunnittelee täydellinen ilmanvaihto suunnitelma. Suunnitelmaan sisältyy varattu pakoputken wells sijainti rakennuksen ja jakelu ja koon putket.
4. kaasuputkijärjestelmässä suunnittelu: kaasutoimitusten kokeellinen tarpeiden kaasun toimitus järjestelmä suunnittelu järjestelmä on tarjota paikan päällä aseteltu juuri säädellä kaasunpaine- ja samalla varmistaa kaasun puhtauteen.
5. ympäristönsuojelu suunnittelu: antaa täydellinen pakokaasun kaasun puhdistus ja hoito ratkaisu, jotta syntyy kokeilun pakokaasun voidaan tehokkaasti ratkaista ympäristönsuojelua päästöjen indikaattorien mukaisesti.
6, tuotesuunnittelu persoonallisuus: kokeellinen prosessi ja erityisiä vaatimuksia henkilöstön säätää tuotteen rakenne ja toiminta suunnitella yksilöllisiä tuotteen eri käyttäjien tarpeiden mukaan.
7. suunnittelua turvalaitteistojen: suojakaapit, huumeiden kaapit ja hätä kohteiden määrittäminen järkevästi laboratorio kansainvälisten standardien mukaisesti.

Laboratorion ilmanvaihto engineering, mekaaninen ilmanvaihto käytetään yleensä. Ilmanvaihto virtaa, ilmanvaihto ja paikallinen ilmanvaihto käytetään pääasiassa, kuten: vetokaapeilla huput, atomiabsorptiospektro, ja universal pakokaasun huput.

Tärkein hengityskoneiden:

Vetokaapeilla: Vetokaapeilla ovat tärkeä turvalaite laboratoriossa ja tehokas paikallinen ilmanvaihto-menetelmä.
Käyttää ympäristö: syttyvää, räjähteiden ja haihtuvien myrkyllisiä ja haitallisia kaasun testaustoimintoa, havaitsemista tuntematon suorituskykyä, laadullisia ja määrällisiä kokeellinen toiminta.
Vetokaapeilla rakenne: kolmivaiheinen taso (top cab, konsoli top, bottom kaappi) Table-tyyppinen savun huppu Walk-in/lattia-pysyvän Liesituuletin.
Tyyppisiä vetokaapeilla: teräksen puu vetokaapeilla, Kaikki teräksestä vetokaapeilla, lasi teräs vetokaapeilla, PP vetokaapeilla.

Ilmanvaihto hoito työkurssi:

Päivittäinen käyttö process laboratorioiden luo vastaavan pakokaasun. Jos ne päästetään ilmakehään ilman hoitoa, he väistämättä saastuttavat ympäristöön ja aiheuttaa vahinkoa ihmisen elimistöön. Epäorgaaniset pakokaasu- ja orgaaninen pakokaasussa pakokaasun tehdään pakokaasun. Erilaisia savukaasun puhdistuksella ratkaisuja tehdään näin.

Epäorgaanisen jätteen:
Typen oksidit, sulfidit, kloorivetyä, syaanivety, rikkidioksidi ja Muut epäorgaaniset savukaasun.
Ystävä, joka puhdistaa työpaja suunnittelu voi tietää, mitä järjestelmän osien puhdistusjärjestelmä ovat pääkomponentit (puhdistusjärjestelmä). Käyttöönotto tämän artikkelin toivon että ystäväni on hyötyä puhdistus prosessi. Ymmärtämistä puhdistusjärjestelmä
Inter-Hotel poistumaa projektin pääkomponentit ovat kuuden suuren osan, nimittäin: tuuli-putkijärjestelmä järjestelmä, sähköjärjestelmä, automaattisen valvontajärjestelmän, vesihuolto ja viemärijärjestelmä, ja suodatusjärjestelmä.

Maahan järjestelmä:
Epoksihartsi käytetään yleensä puhdistaa lattia. Suljettu rakenne järjestelmä: se on yksinkertaisesti top-, seinä- ja kolme maanpäälliset osat, toisin sanoen kuusi pinnat, jotka muodostavat kolmiulotteinen suljettuun tilaan. Yksityiskohtainen kuvaus sisältää ovien ja ikkunoiden, koristeellinen kaaria, jne.;

Vesi- ja viemärijärjestelmä:
Vesihuoltoon, viemäriputket, palveluja ja laitteet;

Kanavistoon:
Ilmastointi toimitusta tuotto ilman raitista ilmaa, pakokaasun kanavat, laitteet, jne.; Ilmastointijärjestelmien: myös kylmä (kuumaa) vettä yksiköitä (myös vesipumput, jäähdytykseen tornit, jne.) (tai ilmajäähdytteinen putket, jne.), putkistot, modulaarinen puhdistus Ilmastointi laatikot (mukaan lukien sekavirtaus osassa, alussa tehokkuus osassa, Lämmitys jakson, jäähdytys osa, kuivaus osa, paineistus jakson puolivälissä tehokas osassa, staattinen paine kohta, jne.);

Sähköjärjestelmä:
Valaistus, teho, heikko nykyisen, myös puhdas valaisimet, pistorasiat, sähkötilat, linjat, seuranta, Puhelin ja muiden vahvat ja heikot sähköjärjestelmien;

Automaattinen valvontajärjestelmä:
Lämpötilansäätö, lämpötilansäätö, tuulen paineen säätö, intro ja aika valvonnasta;
Air suodatusjärjestelmä: Muut korkea puhdistustehokkuus suodattimet ja muut puhdistus-laitteet: kuten ultraviolettivaloa, otsonia, siirto ikkuna, Suihku (mukaan lukien rahdin suihku), puhdas penkki, lukituksesta ja muut ylimääräiset siivousvälineet.