Etusivu > Näyttely > Sisältö

Kosmeettinen puhdas laboratorion suunnittelu

Jan 24, 2019

Kosmeettinen puhdas laboratorion suunnittelu, laboratorion suunnittelun perusajatus on taloudellinen ja käytännöllinen. Puhdistusvaatimusten taso on 10 000. Laboratorion suunnittelussa on valmiste ennen kokeilua, esimerkiksi enemmän, kaksi, tuulisuihku ja puskuri. Hyväksyminen, logistiikan erottamisperiaate kokeellisen pilaantumisen ja turvallisuuden vähentämiseksi.

1. Tämä järjestely on kompakti ja kohtuullinen, täyttää laboratorio- ja ilmanpuhdistustason vaatimukset ja pyrkii tieteelliseen ja taloudelliseen periaatteeseen ottaen huomioon optimaaliset laboratoriovaatimukset sekä kehittämis- ja käyttökustannukset.

2. Ilman suihkutila on asennettu puhtaan huoneen sisäänkäynnille, joka voi tehokkaasti poistaa pölyn ihmiskehosta ja vähentää pölyn määrää puhtaan huoneen sisällä. Samalla ilman suihkutila toimii myös ilmalukkona estääkseen saastaisen ilman pääsyn puhtaaseen alueeseen ovesta.

3, puhtaan huoneen on annettava tietty osa raitista ilmaa huoneeseen, puhdistettava ja suodattava laboratorioihin pakokaasun, positiivisen paineen ja henkilöstön tarpeiden kompensoimiseksi.

Laboratorion suunnittelu, höyryhuput, testipenkit, ilmanvaihtojärjestelmät ja tukipalvelut ovat uusia rakennus-, laajennus- tai jälleenrakennushankkeita. Kyse ei ole pelkästään kohtuullisten laitteiden hankkimisesta vaan myös laboratorion yleisestä suunnittelusta ja järkevästä asettelusta. Graafinen suunnittelu sekä infrastruktuuri ja perusedellytykset sähköntuotannolle, vesihuollolle, kaasun toimitukselle, ilmanvaihdolle, ilmanpuhdistukselle, turvatoimille ja ympäristönsuojelulle.

Lyhyesti sanottuna laboratorion rakentaminen, olipa kyseessä sitten uusi rakennus-, laajennus- tai jälleenrakennushanke, ei ole pelkästään kohtuullisten laitteiden hankkiminen, vaan myös laboratorion yleisen suunnittelun, järkevän ulkoasun ja graafisen suunnittelun huomioiminen. kuten sähkönsyöttö, vesihuolto, infrastruktuuri ja kaasun toimitus-, ilmanvaihto-, ilmanpuhdistus-, turvallisuus- ja ympäristönsuojeluolosuhteet. Siksi laboratorion rakentaminen on monimutkainen järjestelmän suunnittelu.

lab furniture 10.11

Laboratorion infrastruktuurin rakentamisessa käytettävät yleisesti käytetyt hankkeet ovat:


(1) Kokeellinen penkki sisältää keskeisen kokeellisen alustan, testipenkin, sivupöydän, mittaritaulukon, taivasalustan, lääkekotelon, lääkekotelon, lasitavarakaapin ja vastaavat.

(2) Ilmastointi ja ilmanvaihto. Uudessa laboratoriossa kaikki rakennustilat ovat ilmastoituja. Ilmanvaihtojärjestelmässä on höyryhuppu (kaasukaappi), pakoputki (kiinteä), siirrettävä pakoputki, pakopuhallin ja vastaavat.

(3) Vesistöihin kuuluvat laboratorioalustat, pesusäiliöt, laboratorion hanat jne.

(4) Turvallisuusvarusteisiin kuuluvat palonsammutusjärjestelmät, inertin kaasun sammutusjärjestelmät, turvakaapit, hätäsuihkut, silmänpesut jne.

(5) Kaasutoimituksiin kuuluvat kaasunjakelupisteet, kaasun syöttölevyt, kaasulevyt ja putkistot.

?

2000-luvun laboratorio on älykäs laboratorio, turvallinen, terveellinen, energiaa säästävä, ympäristöystävällinen, humanisoitu, älykäs, joustava ja uusi laboratoriomalli, joka vastaa nykyisiä kokeilutarpeita ja sopeutuu tulevaan kehitykseen. Laboratoriomalli ajaa 21. vuosisadan laboratorion kehitystä, joka tunnetaan nimellä "21. vuosisadan laboratorio" ja jolla on uusia ominaisuuksia ja suosio.

Yhden, joustavan ja muuttuvan ominaisuuden taittaminen

Suurempi joustavuus on aina ollut tärkeä painopiste kokeellisen rakennuksen suunnittelussa tai jälkiasennuksessa. Joustavuudella on monia vaikutuksia, kuten laajennuksen helppous, nopea mukautuminen rekombinaatioon ja muut muutokset sekä kyky sallia useita käyttötarkoituksia.

Suurempi joustavuus tarkoittaa sitä, että laboratoriolaitteilla ei pitäisi olla erinomaisia käyttötarkoituksia, vaan myös seinän, syöttöjärjestelmän ja työpöydän suuri uudelleenjärjestely ja käyttöaste, kun tulevaisuudessa tehdään merkittäviä korjauksia tai uusia rakennuksia, mikä vähentää työvoimaa ja materiaalijätteitä.


1, joustava syöttöjärjestelmä


Joustavat alkuperäiset syöttöjärjestelmät ovat erittäin tärkeitä useimmille laboratoriokuvioille. Laboratorion on voitava helposti liittää tai irrottaa seinät ja katot, jotta laitteiden kokoonpano on nopeaa ja edullista. Toimitusjärjestelmän on täytettävä alkuperäiset vaatimukset ja mukautettava ennustettuun tulevaan kehityssuunnitelmaan.


2, joustava sisäympäristö


Laboratorio siirtyy modulaarisuuden suuntaan, laboratorion työpöytä voidaan suunnitella aktiiviseksi, palvelupylväs voidaan siirtää, ja laboratorion tilaa voidaan hyödyntää täysin sellaisen liikkuvan väliseinän suunnitteluun, joka voidaan joustavasti osittaa ja kiinnittää seinään. Tai lattian telakointiasema sisältää syöttöportit, kuten piirin, vesiväylän, kaasun polun ja viestinnän. Siinä on nopean yhteyden ja katkaisun ominaisuudet, ja se on kätevä kytkeä ja toistaa kokeellisen penkin avulla.

Kaksi, humanisoitua ominaisuutta


1. Ryhmätutkimukseen soveltuva sosialisoitu arkkitehtuuri

Humanisoidulla suunnittelulla pyritään hyödyntämään kokeellisen rakennuksen tilaa täysipainoisesti, jotta ihmiset voivat tavata ja sopeutua yhteen. Sisältää oleskelutiloja, konferenssihuoneita, atrium-tilaa, portaatilaa, yhteistä laboratoriovälinettä, julkista palvelua jne. Maksimoidakseen mahdollisuuden tavata ja kommunikoida.

Paikallisen visuaalisen estetiikan, siistin ja selkeän ulkonäön ja värin harjoittaminen, turvallinen ja mukava sisäympäristö, joka heijastaa aikojen ominaisuuksia, vastaamaan henkilöstön terveyden ja mukavuuden tarpeisiin.

Luo joustavat työjärjestelmät ja työpöydät, rohkaise tutkimusryhmiä muuttamaan tilaansa tarpeisiin, suunnittelupisteitä ja kirjoitusalueita paikkoihin, joissa ihmiset työskentelevät joukkueissa, suunnittelevat tiimipohjaisia tutkimuskeskuksia ja luovat vierekkäisiä tutkimusryhmän jäseniä Käytä julkista tilaa, joka on tarpeen reilu käyttö.