Etusivu > Näyttely > Sisältö

Lämpötila ja kosteus laboratorion toiminnan ominaisuudet

Aug 08, 2018

Me kaikki tiedämme, että kaikki on oma ainutlaatuinen ominaisuuksia samassa laboratoriossa on erilaisia ominaisuuksia. Kemian laboratorio on kemian laboratorio ominaisuudet ja fyysinen laboratorio on fyysinen laboratorio ominaisuudet. Mitkä ovat jatkuvasti lämpötilan ja kosteuden laboratorio piirteitä? On arvioitu, monia pieniä kumppaneitaan ympärillä, BOKA kertoo, lue se huolellisesti ~

8.08.jpg

1. jatkuva lämpötila ja kosteus laboratorio hyväksyy suoraan haihtuminen tyyppi riippumaton jatkuva lämpötila ja kosteus ilmastointijärjestelmä, joka on yksinkertainen järjestelmä, voi säätää kätevästi, helppokäyttöinen ja energian säästämisen edut. Suunnittelutoimistot järjestelmä olisi kohtuudella valittu mukaan lämpötilan ja kosteuden tarkkuusvaatimukset laboratorion. Kuorman Baari olisi laskettava yksityiskohtaiset ja vastaavat jatkuvasti lämpötilan ja kosteuden yksikkö on valittava.

2 täyttämiseksi Sisäuima vakiolämpötilassa ja kosteus tarkkuus, lämpötila ja kosteus Ilmastointi on paljon ilman muutoksia mukaan kokemus, ± 2 ° C vakiolämpötilassa huone, lukumäärä muutokset on noin 10 ~ 15 kertaa / h; ± 1 ° C vakiolämpötilassa huoneen ilmanvaihto on noin 15 - 20 kertaa / h; varmistaa ± 0,5 ° C vakiolämpötilassa huoneessa ilmastointi vaihto on suunnilleen > 20 kertaa / h; 0,2 ° C vakiolämpötilassa-huone Ilmanvaihtojen määrä on noin 30 kertaa / h.

3. jatkuva lämpötila ja kosteus laboratorio hyväksyy suoraan haihtuminen riippumaton jatkuva lämpötila ja kosteus ilmastointijärjestelmä, joka on yksinkertainen järjestelmä, voi säätää kätevästi, helppokäyttöinen ja energian säästämisen edut. Suunnittelutoimistot järjestelmä olisi kohtuudella valittu mukaan lämpötilan ja kosteuden tarkkuusvaatimukset laboratorion. Kuorman Baari olisi laskettava yksityiskohtaiset ja vastaavat jatkuvasti lämpötilan ja kosteuden yksikkö on valittava.

4 täyttämiseksi Sisäuima vakiolämpötilassa ja kosteus tarkkuus, lämpötila ja kosteus Ilmastointi on paljon ilman muutoksia mukaan kokemus, ± 2 ° C vakiolämpötilassa huone, lukumäärä muutokset on noin 10 ~ 15 kertaa / h; ± 1 ° C vakiolämpötilassa tietoa Ilmanvaihtojen määrä on noin 15 - 20 kertaa / h; varmistaa ± 0,5 ° C vakiolämpötilassa-huone Ilmanvaihtojen määrä on noin 20 kertaa / h; 0,2 ° C vakiolämpötilassa-huone Ilmanvaihtojen määrä on noin 30 kertaa / h.