Etusivu > Näyttely > Sisältö

Jatkuva lämpötilan ja kosteuden laboratorion suunnittelu ja rakennesuunnitelma

Jan 16, 2019

Laboratorion kokonaisratkaisu viittaa laboratoriopaikan valinnan, suunnittelun ja suunnittelun, rakentamisen ja rakentamisen, prosessin seurannan, projektien hyväksymisen, toiminnan hallinnan ja laboratorioiden sertifioinnin / tunnustamisen integrointiin kansallisten laboratorioarviointivaatimusten ja asiaankuuluvien pätevyyksien mukaisesti. s ratkaisu.

lab furniture 9.13

Tänään Xiaobian tuli puhumaan teille vakiolämpötila- ja kosteuslaboratorion soveltamisesta teollisuudessa:

Jatkuvassa lämpötila- ja kosteuslaboratorio-ohjelmassa käytetään laajalti puuvillakehitystä, villaa kehruuta, kemiallista kuitua, paperia, pakkauksia, tupakanvalmistusyrityksiä sekä laadunvalvontaa, kuitutarkastuksia ja muita osastoja ISO- ja GB-standardien mukaisesti. tekstiiliraaka-aineet, paperi, paperituotteet ja fyysisten ja fyysisten esineiden, kuten kartonkien tarkastus on suoritettava normaaleissa ilmakehän olosuhteissa. Tekstiilien ja tekstiilien raaka-aineiden tarkastuksen vakiolämpötila on standardin ISO139 ja GB6529 mukainen, lämpötila 20 ± 2 ° C, suhteellinen kosteus 65% ± 2%; vakiolämpötila paperin, paperin ja kartongin tarkastusta varten standardien ISO187 ja GB10739 mukaisesti, lämpötila 23 ± 1 ° C, suhteellinen kosteus 50% ± 2%. Perinteisen lämpötilan ja kosteuden vakiolämpötila- ja kosteuslaboratorion lisäksi on olemassa muita erityisvaatimuksia, kuten alhainen lämpötila 5-18 ° C, korkea lämpötila 30-80 ° C, suhteellisen kosteuden alhainen kosteus alle 40 % RH ja suhteellisen kosteuden korkea kosteus yli 80% RH. Jatkuva lämpötilan ja kosteuden laboratorio.

Ohjelman suunnittelupisteet:

Laboratorion kokonaissuunnittelussa on otettava huomioon seuraavat vaatimukset: hankkeen laajuus on erittäin laaja, ja suunnitteluun on osallistuttava erilaisia ammattilaisia, kuten rakentaminen, vesivoima, ilmastointi ja laboratoriokäyttäjät.

• Suunniteltu luomaan laboratoriolaitteiden työpaikka, joka takaa vakaan, luotettavan toiminnan, pitkän käyttöiän ja täyttää käyttäjän vaatimukset sekä henkilökunnan fyysisen ja henkisen terveyden.

• Kokonaisarkkitehtuuri: harkitse kattavasti eri ammattien välistä suhdetta, suorita tiukka koordinointi, tee hyvää työtä, älä vuota, älä koske.

• Erityissuunnittelu: Kehittyneen teknologian käyttöönotto kotimaassa ja ulkomailla, käyttämällä ympäristöystävällisiä laitteita ja materiaaleja, jotka ovat sekä edistyksellisiä, kustannustehokkaita ja kohtuullisia että integroituja humanisoituun suunnittelukonseptiin.