Etusivu > Näyttely > Sisältö

Kattava kokeilu master perustiedot

Jun 27, 2018

Laboratorion on osastojen avoinna laboratorio ja tarjoaa pitkän aikavälin eläimiä tuotanto (krooninen sydämen vajaatoiminta, sydänlihaksen iskemia-reperfuusioon, ateroskleroosi, maksafibroosia, Rasvamaksa, maksan masennus, krooninen munuaisten vajaatoiminta, endotoxemia, Paksusuolisyöpä, maksasyöpä vivo kuvantaminen, paksusuolisyöpä kaupungissa vivo kuvantaminen, solun eristäminen ja kulttuuri, seulonta vakaa lauseke solulinjoja, ELISA, patologinen osat ja värjäys, immunohistokemia geeni kloonaus ja subcloning, proteiini lauseke ja puhdistus, fluoresenssi kvantitatiivinen PCR-Tekniikkoihin (RT-PCR) Western blotting proteiineja (kalvon proteiinit, phosphoproteins), eristämistä ja tunnistamista siten Kiinan kasviperäisten monomeerit, vivo kuvantaminen kasvaimet ja molekyyli biologisia ja solun biologia tekninen tuki ja tekniset palvelut ja hyväksyntää teetimme tutkimuksen koehenkilöistä ja peräkkäin loppuun tieteellisen tutkimuksen ja Guangzhou University kiinalainen lääketiede, Jinan University ja sairaaloiden lukumäärä.

Laboratorion johtaja: professori Lu Zhiping on dean, ylilääkäri ja väitöskirjan ohjaaja ja koulu ja perinteinen kiinalainen lääketiede, Southern Medical University. Dosentti, kliinisen lääketieteen kansallisten keskeisenä tieteenalana integroitu perinteisen kiinalaisen ja länsimaisen lääketieteen, Kiina Academy of perinteisen kiinalaisen lääketieteen pääjohtajan, johtaja Kiina Kiinan ry ja länsimaisen lääketieteen, apulaisjohtaja teoriaa perinteisen kiinalaisen lääketieteen, apulaisjohtaja National Association of Integrated kiinalaisen ja länsimaisen lääketieteen, Kiina jäsen toimeenpanevan komitean teoriaa kansallisen komitean Liiton kiinalaisen ja länsimaisen lääketieteen lääkärit, korkeampi koulutus TCM-ohjauskomitean, opetusministeriö, Vice President of Guangdong yhteiskunnasta kiinalaisen lääketieteen, Kiina Guangdong liiton johtaja ja Länsimaisen lääketieteen ja asiantuntijakomitea Guangdongin maakunnan liiton maksasairaus. Varten ”lehdessä on integroitu perinteinen kiinalainen ja Länsi lääketiede”, ”kiinalainen lääketiede” ja ”Journal of Kiinan ja Western Medicine” lehden toimituskunnan. National Natural Science Foundation ja elintarvikevirasto ja terveys tuotteet arviointi Expert.Taking innovaatioiden mahdollisuuksia lähtökohdaksi viljely suoritamme hierarkkinen koe-opetus. Koe-opetus sisältöä järjestely, meidän on paitsi menettävän opiskelijoiden käytännön ja innovatiivisia, mutta heijastavat myös opiskelijan tietämyksen taso ja yksittäisten eroja. Koe-opetus sisältö voidaan jakaa kolmen kokeet, kattava kokeita ja kokeellinen kokeita. Tasolla yhdistelmä koulutusta opiskelijoiden teoria ja käytäntö, perus käytännön kyky, tieteellisen tutkimuksen ja innovaatioiden mahdollisuuksia otetaan lähtökohta ja määränpää koe-opetus ja vanha malli käyttää koe-opetus Perustuu teoreettisen tiedon vihjeen poistetaan.

Perus kokeilu on tarkastus koe vahvistaa periaatteet, menetelmät, algoritmit ja hakemusten teoreettinen opetus. Tarkoituksena on hallita kokeellinen taitoja ja syvällisemmin perustiedot oppinut luokkahuoneessa. Kokeiden osaa arvioida niiden keskinäistä ymmärrystä ja hallintaa vaiheittaisen tietoa. Kokeiden tarjoavat usein kokeellisia tavoitteet, vaatimukset, koeolosuhteissa, kokeellinen periaatteet, kokeisiin, kokeellisten menetelmien ja koetulokset. Kun oppilaat tekevät kokeita, he noudata kokeellinen ohjeet ja varmista kokeellisia tuloksia. Oikeellisuudesta.

Kattava kokeilu perustuu masterointi perustiedot, monipuoliset tiedot liittyvät kurssit ja kokeet jossain määrin vaikeaselkoisuus ja monimutkaisuus. Tarkoitus on pohtia sisäinen suhde tietoa pistettä ja jatkeena kokeet. Arviointi opiskelijoiden tietämystä kattavaa kyky sekä kyky analysoida ongelmia ja ratkaista ongelmia Tämäntyyppisissä kokeiluissa usein antaa kokeellinen tavoitteet, vaatimukset, kokeellinen ympäristön ja kokeellinen periaatteita. Opiskelijat antavat kokeellinen vaiheet ja koetulokset.

Design Kokeilun on monipuoliset tiedot kurssin luokka kurssit tai aihe suuntaan on kattava ja kehityksen piirteitä, avulla arvioidaan opiskelijan kattava sovellustason ja kehityksen voimavarojen, mutta mahdollistaa myös opiskelijat voivat tuntea olevansa hyödyllinen. Oppia käyttämään. Tällaiset kokeet antavat usein vain kokeisiin ja kokeellinen vaatimukset. Toiset ovat valmiiksi opiskelijoiden. ”Kahdeksan Immortals ylittää meri” ja jokainen näyttää yliluonnollinen voima.


Tällä hetkellä kokeellinen opetussuunnitelmia monissa yliopistoissa ja korkeakouluissa asettaneet enemmän tai vähemmän kolme tasoa testattavan sisällön. Pinnalla on osoittanut, että opetuksen tasoa, mutta todellisuudessa se ei todella ole toteutettu. Syyt tähän ovat seuraavat: testattava sisältö-asetus on irrationaalinen, ero kattava kokeilu ja suunnittelu testi ei ole ilmeinen, kokeen vaikeus ei täytä vaatimuksia kurssi ja ammatillinen opettaja on aiheellista; Toisaalta opiskelija teoreettinen perusta ei ole kiinteä, ja on vaikea todella kattava kokeilu ja Suunnittele kokeilu. Näin ollen kattava kokeellisen ja suunnittelu kokeilut vähenivät kokeet. Tämän vuoksi koe-opetus toiminnalliset yksiköt on Tarkista opetus linkit, huolellisesti tarkistaa koe-opetus Lukusuunnitelma, tarkistaa kokeellisen opetuksen aikataulu ja järjestää ja hallita kokeellinen menettelyjä. Kannustaa ja auttaa opiskelijoita täydentää kattava ja Suunnittele kokeita niin, että opiskelijat kokea oman koetulokset.

Korkeakoulujen laboratorioiden on tärkeää tukea opiskelijoiden koulutusta ja tieteellistä tutkimusta. Yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijoiden viime vuosina määrä jatkuvasti laajentuessa yliopistolaboratorioiden varat on tullut yhä avoimempia ja määrä ja liikkuvuus tulevien henkilöiden laboratoriot ovat lisääntyneet ja kokeellinen rakennusten rajat ovat tiukempia. Turvallisuustoimet laboratoriossa on edessään yhä enemmän ongelmia. Hyväksytyn laboratorion on tulossa yhä näkyvämmäksi. Miten laboratorio turvallisuuden parantamiseksi on by kiireellinen arvoitus että jokaisella yliopistolla on ratkaistava.


1 merkitys suorittamaan turvallisuuskoulutusta


1.1 puute taitojen opetus on pääsyy suuria onnettomuuksia ja henkilövahinkoja. Viime vuosina laboratorio turvallisuus-onnettomuuksia on tapahtunut aika ajoin, mikä on tuonut great omaisuuden menetyksiä ja monia uhreja korkeakouluissa ja yliopistoissa. Vaikea löytää: laboratorio turvallisuus-onnettomuudet on laitteiston rakentaminen ongelmia, mutta myös ohjelmisto rakentaminen syistä korostettu Suojausjärjestelmä ei ole täydellinen, heikko turvatoimia koskevan tietoisuuden puute turvatekniikan, käsitellään emergency toimenpiteitä ja muita näkökohtia. Vakavia tapauksia, joka aiheutti vakavia omaisuuden menetyksiä ja uhreja yksityiskohtaisen analysoinnin jälkeen kaikki tuntevat surullinen löytää, että onnettomuuden sattuessa alussa jokaisen tapahtuman, jos se pystyy tekemään oikein, oikea pelastus toimenpiteet ja henkilöstön paeta menetelmiä onnettomuuden aiheuttamien vahinkojen voidaan vähentää vain osittain. Siksi laboratorio-turvallisuusjohtamisen turvallisuuden taitoja koulutuksen tulisi sijoittaa näkyvämpi asema.

1.2 turvallinen tuotanto taitoja määritelmä turvallisuus tuotantoon taitojen viittaavat taidot ja kyvyt ihmisten turvallisesti suorittaa kotitehtävänsä. Se sisältää ammattitaitoa, taitoja päällikön toimintavarmuus laitteen palveluja ja taitoja asianmukaista käsittelyä hätätilanteissa [1].


1.3 taidot turvallisuusohjeista koulutusta turvallisuus taitoja välttämättömyys on turvallisia käytännössä ammatinharjoittajien koulutusta. Laboratorioiden turvallisuus edellyttää työturvallisuuden tietämystä, mutta myös tarpeellista käytännön valmiuksia. Tietoa koulutuksen ratkaisee ongelman, ”tarvittaessa”, kun taas taito koulutus etsitään ratkaisuja ”pitäisi” siten, että mitä meillä on tapana sanoa ”opettaa kalastamaan”. ”Salli” koulutus tällaista välttää ja vähentää esiintyminen laboratorio-onnettomuudet ja huomattavasti vähentää omaisuuden ja henkilöstön onnettomuuden seurauksena.


1.4 opettajien ja opiskelijoiden taitoja kasvatus ovat yliopiston laboratoriossa. Laboratorio-opettajat ovat tärkeimmät johtajat ja osapuolista laboratorio turvallisuustoimet. Heidän pätevyytensä tietoa turvallisuutta ja ympäristönsuojelua ja painoa työ turvallisuuden suoraan tai välillisesti vaikuttaa laboratorio turvallisuusjohtamisen.