Etusivu > Näyttely > Sisältö

Laboratorio laitteet kaasun Kromatografiajärjestelmän yleisimpiä

Mar 23, 2018

Yhteinen laboratorio laitteet kaasukromatografia järjestelmä on kahdenlaisia: yhden sarakkeen yhden kaasu ja kahtalainen-jono kaasu.

Niin sanottu kaasun polku viittaa virtaustie, joka kantokaasusta välittää kaasupullo ilmaisin.

Yhden sarakkeen yhden-air radalla on yksinkertainen rakenne, helppo käyttää, vain yksi kaasu polku, vain yksi portti ja vain yksi sarake. Laboratorion kaasun kromatografit kuten kotimaan 102 G-tyyppi ja meille HP 4890 tyyppi kuuluu tähän tyyppiin.


Kahtalainen-jono kaksi kaasua piiri säännelty tai tasapainotilan Kantajakaasu jakautuu kahteen sarakkeeseen ja tulee kunkin sarakkeen ja ilmaisin. On olemassa kaksi injektio gates Sarakkeet, ilmaisimet ja kaasu linjat. Laitteiden väline soveltuu lämpötilan nousu ohjelma ja kompensoida melua lämpötilan muutos ja tappio stationaarifaasin korkeassa lämpötilassa ja parantaa vakautta väline.

Nyt yleisesti käytetty laboratorio laitteet kromatografiin - ylpeä kahtalainen-jono dual kaasu, kuten kotimaan SP-3420, Yhdysvallat HP-5890, HP-6890, Japani Shimadzu GC-14B GC-17A ja niin edelleen.

Todellinen analyysi useita läpivientien ja ilmaisimet määritetty varustettua laboratoriota kromatografiin mainframe on masteroinut käyttäjä. Käyttäjä ainoa kaivata ilmoitettava laitteen valmistajalle ennen ostamista väline.