Etusivu > Näyttely > Sisältö

Puhdas huone uusien työntekijöiden on kiinnitettävä huomiota

Mar 24, 2018

1, puhtaiden vaatteiden puhtauden varmistamiseksi, ei porsaanreikiä; vetoketjun sulkeminen ei ole tiukkaa ja reaaliaikaista ajankohtaista korvaamista.
2, ennen kuin tulet puhtaaseen huoneeseen on käytettävä maskeja, naamioita ei tarvitse vuotaa nenästä varmistaakseen, että vahvike lanka ylös, jätä puhdas huone uudelleen tulemisen jälkeen täytyy vaihtaa uudet naamarit Oh.
3. Käytä antistaattisia käsineitä tai sormenpäitä ennen kuin tulet puhtaaseen huoneeseen tai poistut siitä. Sormenjäljessä on oltava viisi sormea. Kun vaihdat, käytä käytetyt sormet nimettyyn säilytyslaatikkoon tai roskakoriin. Älä heitä sitä pois. Vaikuttaa korjaamon puhtauteen ja hygieniaan. 4, työpaja ei voi ajaa slapstick, pomppiva, ei voi ajaa, koska se aiheuttaa pölyä.
5, ennen kuin työpaikka tarkistaa oman toimilupansa on hyvä, staattinen sähkörengas ei ole säilyttänyt virtaa; tarkista ensin pöytätaso, tee 5S, testataan eri laitteiden virtaa normaaliksi, tarkista, että tuotantolinja on puhdas ja toimii normaalisti. Onko työkalu puhdistettu vai ei, annostelija säilyttää 2-4 barin paineen ja juotospastan 0,1-0,2 sekuntia. Päätetään, käytetäänkö korkean lämpötilan juotospastetta tai matalalämpöistä juotospastaa ja varmistetaan, että sitä käytetään lämpenemisajan kuluessa. Sähköinen raudan läpäisyjännite <0,5 v,="" maadoitusvastus=""><20 ohmia,="" juotosraudan="" lämpötila="" pidetään="" 250-290="" °="" c:="" ssa="" tai="" 350="" -="" 390="" °="" c:=""> Pidä 1,5 neliöjalkaa maata työsi jalka, pidä työtaso puhtaana ja siistinä ja tarkasti 5S-järjestelmä. Ennen töiden aloittamista sinun on tehtävä hyvää työtä työtehtävien siirroissa tai kiinnitettävä huomiota työhön. Siistiä työtä.
6. Työskentely on myös osa elämää. Ihmiset, jotka rakastavat elämää, pitää rakastaa työtä ja löytää työtä, joka sopii heille. Tämä on ensimmäinen edellytys jokaiselle työntekijälle tekemään hyvää työtä.
7. Koska uusi työntekijä ei tunne työtä tai koska hän ei ole vielä oppinut työtehtävää tai taitoja, voi olla tunne, että hän siirtyy työpajaan ja joutuu töihin ja hikoilee ja sitten laiskan syömään tehdä työtä; Vierailemalla, en tiedä miten, ah, aina tuntuu nopeuttaa istunnon jälkeen työtä, ei voi pitää yllä Festival, viime väsynyt, ah, selkäkipu työn jälkeen, ja edes halua syödä riisiä.
8, selitys: viestin jättäminen, merkkijonoviestit, viestien asettaminen, siirtoasiat, muutosten tekeminen sekä viestit ja lomautukset.

9, selitä 5S-liike.
Järjestä: Erota haluttujen ja ei-toivottujen kohteiden välillä ja vahvista tilaa.
 Järjestä uudelleen: Aseta ja hallitse tavallisia ja harvinaisia kohteita, aseta kalusteet, käytä helppokäyttöisyys ja visuaalinen hallinta ja vahvista aikaa hallintaan.
 Puhdistus: Tyhjennä työpiste ja laitteet huolellisesti ja puhdista omat asiat lian poistamiseksi ja pilaantumisen ehkäisemiseksi.
 Puhtaus: edelliset kolme kohdetta olivat alkeellisimpia 5S: stä. Varovaisen valmistelun ja puhdistuksen jälkeen he osoittivat, että ne voidaan pitää puhtaina milloin tahansa työpaikalla tai työpajaympäristössä;
 Lukutaito: Kun lajitellaan ja korjataan ja puhdistetaan, se on lukutaito, joka esitetään kaikille yrityksen työntekijöille. Lukutaito tarkoittaa myös sitä, saavatko työntekijät ylläpitää SOP / SIP-standardointitoimintoja, voivatko he toimia yhtiön sääntöjen mukaisesti, eikä heillä ole hyvää työtä. Tapoja ja niin edelleen.
10. Selitä tarkistuslista ja täytä tekniset tiedot.
11. Selitä prosesseihin ja prosesseihin liittyvät eri prosessin selitykset.
12, aikataulut aikataulut, aikataulutus kanban näkymä, oppia näkemään aikataulutus ja aikataulun tuotanto aikataulun mukaan.
13, kiinnitä huomiota paloturvallisuuteen ja paloporauksiin, älä tuota räjähtäviä syttyviä esineitä työpajaan, alkoholipulloja, alkoholipullot jne. Olisi peitettävä kannen jälkeen kemiallisten säilytysastioita, tin paste mustat myös laittaa kemiallisia jätteitä luokittelu.