Etusivu > Näyttely > Sisältö

Kiina yliopiston geotieteiden laboratorio saneerausprojekti

Jul 16, 2018

Kiina yliopiston geotieteiden (Wuhan) on national keskeistä yliopisto suoraan alla Kiinan kansantasavallasta opetus ja yhdessä osavaltion ja resursseja kuin varsinaiseen Earth System Science, liikuntavastaava , uusinta tieteen ja kehitellään uusia monitieteinen tieteenalojen. Kiina yliopiston geotieteiden (Wuhan) sijaitsee Wuhan Donghu National Independent innovaation esittelyä Zone takamailla. Tärkeää tutkimuskeskus ja lahjakkuutta koulutus perusta maailmassa Geotieteet, resursseja ja ympäristöä Kiinan yliopiston geotieteiden on yhä aktiivisesti geologinen maailmanyhteisön käsitellä resurssien ja ympäristökysymyksiä ihmisten yhteiskunnallista ja Kiinan kansallinen talous rakentaminen ja resurssien ympäristö. Kysyntä on tehnyt merkittävän panoksen.

7.16.jpg

muotoilukonseptin:

1. Kiinan yliopiston geotieteiden (Wuhan) laboratorio perustuu pääasiassa alkuperäinen laboratorio suorittamaan jälleenrakentamiseen, vahvistaminen ja sisustus, vaaditaan yksittäisten huoneiden saavuttaa 10 000-tasolla, 100.000 tason puhdistus.

2. testattavan sisällön on suhteellisen vakaa, vastaava laitteisto on paljon, ihmiset on suuri, Ilmavirta valvontavaliokunnan vaatimukset ovat korkeat ja ympäristön turvallisuutta paine on korkea.

3. ilmavirran hyväksyy VAV muuttuvan ilman tilavuus valvontajärjestelmän, joka vähentää pakokaasujen ilman energiankulutusta ja sisäuima hiljainen ja lämpötila ja kosteus ympäristöön.

4. työtaso käyttää ytimen fysiikan ja kemian hallituksen laboratorio.