Etusivu > Näyttely > Sisältö

Kemiallisten laboratoriokokeiden valintaperusteet

Aug 17, 2018

Kemikaalisessa laboratoriossa on monia happamia ja emäksisiä lääkkeitä. Kokeessa käytetyt kemialliset aineet ovat helposti koeputkiprofiilia. Siksi, kun laboratoriokalusteet on valittu, laboratoriokalusteiden hapon ja alkalisuuden korroosionkestävyys sekä palonkestävä ja räjähdyssuojattu suorituskyky ovat tarpeen. Kun testipenkki on valittu käytettäviksi kemian laboratoriossa, testipenkkien suorituskykyvaatimukset ovat erityisen tärkeitä.

Kemialliset laboratorion työtasot materiaalit yleensä käyttää fenolihartsi komposiitti viilu työtasot, fenolihartsin kiinteät työtasot, epoksi työtasot, Toto keraamiset työtasot jne.

Komposiittiviilun työtaso:

Materiaali on valmistettu 1 mm: n paksuisesta fenolihartsista kemialliseen kokeeseen, substraatti on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, pohja on fenolihartsin tavanomainen tulenkestävä alusta, ja ympäröimä on peitetty 2,0 mm: n paksulla PVC-materiaalilla; työtason komposiittipaksuus on 40 mm;

8.17-01.jpg

Kiinteä ydin työtaso:

Materiaali on valmistettu 12,7 mm paksuisesta fenolihartsilevystä kemialliseen kokeeseen. Kokonaispaksuus lisäyksen jälkeen on 25,4 mm; ympäröivä viiste on R10mm; korkein lämpötila ei ole yli 135 ° C.

Epoksi työtaso:

Materiaalin paksuus on 13mm, 20mm, 25mm valinnassa; sen tärkein ominaisuus on 24 tunnin kestävyys voimakkaan hapon ja alkalisen korroosion varalta; sillä on vahva kulutuskestävyys, iskunkestävyys, saastumisenkestävyys, taivutus; Korkean lämpötilan kestävyys jopa 600 ° C: seen.

Testipenkin valintaan liittyvän standardin lisäksi testipenkin kokonaismateriaalin on täytettävä myös kemiallisen laboratoriokäytön ja kemiallisten kokeiden vaatimukset. Tällä hetkellä laajasti käytettyjä kokeellisia penkemateriaaleja kotimaisissa ja ulkomaisissa laboratorioissa ovat pääasiassa kaikki teräspenkit ja teräspuun koepenkit.

Kaikki teräspenkki:

Kaappi on valmistettu taivuttamalla, ruiskuttamalla ja kokoamalla kylmävalssattuja teräslevyjä. Kaapit ovat yleensä kylmävalssattuja teräslevyjä, hapotettuja ja fosfatoituja ja sitten epoksilla päällystettyjä. Ne jakautuvat usein lattiarakenteeseen ja roikkuvan laatikon rakenteeseen ja toimintaan. Laatikon rakenne.

Teräspuun koepenkki:

Erilainen teräskoepenkki eroaa siitä, että teräspuun koepenkki on pohjimmiltaan teräskehys ja täyspuukaappi. Testipenkin kanta ruiskutetaan epoksihartsilla peittauksen ja fosfatoinnin jälkeen, ja laatikko on yleensä melamiinikuitulauta.