Etusivu > Näyttely > Sisältö

Laboratoriokokeissa ja vetokaapeilla ominaisuudet

Feb 17, 2017

Kokeet, orgaanisen synteesin, yleensä jaettu Keski laboratorio penkki ja puolella taulukossa. Laita uuni, elektronisten vaakojen ja tyhjiötekniikka systems.

Keskeinen kokeilu muodostavat reagenssin hyllyt ja tiskipöydän kaappi. Yläosat, hyllyt reagenssien ja reagenssin korroosio, liuotin kestäviä kemiallisten mailan pesuallas kaappi lopussa taulukon tai keskellä, yläpuolella säiliö lasi välineitä pudota.

Suunniteltu kokeita alla työtaso kaapit tai laatikot, monikerroksinen laatikot korkeus kasvavassa järjestyksessä ylhäältä alas, luokitella paikka erilaisia välineitä ja tarvikkeita. Kunkin laatikon tarvittaessa vaakasuuntaisia eriytymistä tarvikkeet ja lasi. Testi asennus kaasuputkituksia, matalapaine typen kaasuputket ja kiinteä rautatieasemalta.

Helpottaa käyttöä ja hallintaa testi voidaan jakaa useita yksiköitä (alueet). Kokeen alusta vastaus valmius ja yksinkertainen reaktio testaustoimintoa suorittaa huppu.

Liesituuletin on toteutus synteesi erityistä tilaa, kaapin alle jakeluputket ja pieni uima-allas. Asennettu lähellä huppu vertikaalinen Kisko, kiinteä synteettinen välineitä takaseinä. Eri venttiilit, sähköiset kytkin asennettu ulkopuolelle kätevästi.

Lisäksi työpaikoista lab ulkoseinän tai ikkunan, määrittää hengityskoneiden tuuletin kokoonpano tulipalo.