Etusivu > Näyttely > Sisältö

BOKA vie sinut geneettisen testauslaboratorion suunnittelumaailmaan

Dec 05, 2018

Nykyaikaisen sivilisaation kehittymisen, ihmisen halun ja tuntemattomien asioiden etsinnän jälkeen geenitekniikka on aina ollut ihmiskunnan eniten kiinnostava kenttä. Viimeaikaisemman "geenin muokkauksen" tapahtuman myötä monet ovat osallistuneet geneettisiin laboratorioihin. Suunnittelun keskustelu tänään, Xiaobian puhuu teille BOKAn suunnitteluvaatimuksista geneettiselle laboratoriokuvalle.

BOKA-geenitestauslaboratorion suunnittelu- ja sisustusvaatimukset ovat seuraavat:

1. GM-tuotteiden testauslaboratorion tilojen ja ympäristövaatimusten on oltava G5 / T15481-2000: n säännösten mukaisia.

2. Tuotteen testauslaboratoriossa nukleiinihappotestausta varten on suositeltavaa perustaa puskurihuone jokaiselle erilliselle työalueelle. Paine puskurikammiossa on negatiivinen paine (tai imulaite) ja siihen liitetty työtila. Positiivista painetta varten on asennettava magneettinen lukitus työtilan ja puskurihuoneen väliin. Kokeilukohdan rajoittama laboratorio, joka asettaa ehdottomasti puskurihuoneen, asettaa laboratorion paineen tämän artiklan 4 kohdan mukaisesti havaitsemisalueen toiminnallisen jakautumisen jälkeen. Ei-kokeellinen henkilökunta ei saa tulla jokaiselle koealueelle.

lab furniture-12.03

3. Nukleiinihappotesti-työalue, jossa on erilaisia toimintoja, on erotettava toisistaan ja itsenäiset studiot, joilla on ilmeiset merkit, eikä kutakin aikaväliä voida kytkeä suoraan. Jos vyöhykkeet ovat läheisessä yhteydessä, tarvitaan siirtokotelo.

4. Jokaisen työskentelyalueen yläosassa tulisi olla UV-lamppu. UV-lampun aallonpituus on 254 nm. Asennusmäärä on 40 W UV-lamppu, joka asennetaan 20 m 2: n välein. Lampun ja maan välinen etäisyys ei saa ylittää 2,0 m ± 0,1 m.

Edellä mainittu on näkemys Wallerbon geneettisen testauslaboratorion suunnittelusta, toivoen vastaavan pienten isäntien tarpeisiin.