Etusivu > Näyttely > Sisältö

Boka-One-stop-palvelu laboratorion rakentamiseen

Nov 22, 2018

Perinteisten laboratorioiden suunnittelu ja rakentaminen edellyttää, että yritykset ja laitokset kuluttavat runsaasti työvoiman suunnittelua ja suunnittelua sekä taloudellisia resursseja suunnittelusuunnitelman analysointiin ja muodostamiseen. Vaikka palveluyritys valitaan, vain osittaiset projektipalvelut voidaan toteuttaa. Viime kädessä yritysten ja laitosten on käytettävä energiaa näiden resurssien integroimiseksi. Palvelun rajoitusten ja työajan rajoittamisen lisäksi suunnitteluprosessissa on aina kahden tyyppisiä puutteita ja viivästyksiä, jotka eivät ole riittävän yksityiskohtaisia, suunnittelu on liian yleinen, rakentaminen on liian yleistä, rakentaminen on liian yleistä. on epäselvä, eikä ymmärrystä tiedetä. Suunnittelu, rakentaminen ja hankinta viivästyttävät, tuhlaavat työvoimaa ja taloudellisia resursseja.

lab furniture10.10

Siksi yrityksille ja laitoksille, joilla on laboratorion rakentamisen tarpeita, tarvitaan kiireellisesti ammattitaitoista tiimiä, mukaan lukien laboratorioteknologian suunnittelijat, testiteknologian analyytikot, laboratorioalan ammattilaishankintahenkilöstö ja laboratoriohenkilöstö integroidun suunnittelun, ammatillisen hankinnan, järjestelmän rakentamisen ja rakentamisen, täydellisen pätevyyden ja muut niihin liittyvät laboratoriointegraatiopalvelut.

Laboratorion rakennusyhtiön pääomaa valvoo tällä hetkellä laboratoriolaitteiden myyntiyhtiö, laboratoriokalusteiden yritys, laboratorioreagenssia myyvä yritys jne., Ja tämä täyden valikoiman palveluja tarvitsevat rakennustarpeiden asiakkaat kunkin laboratorion osalta. Vaikka laboratorion rakentajat edistävät ajoittain "yhden luukun" myyntipistettä, ne keräävät pääasiassa laitteita laboratorion kalusteisiin, eivätkä ne ole yhden luukun palvelu laboratoriossa. Todellinen "laboratoriokeskus" voi tuoda asiakkaille kolme etua.

1. Laboratorioiden rakentamispalvelujen erikoistuminen ja järjestelmittely;

Laboratorion suunniteltu rakentaminen perustuu asiaankuuluviin kansallisiin normeihin ja normeihin, korostamalla ammattilaisten ja täydellisten järjestelmämallien tarjoamista käyttäjille, integroimalla kaikkien tasojen laboratorioiden laitteisto- ja toimintopyynnöt, ja jokainen pää suoritetaan johdonmukainen suunnitelma ja toimintatavat. Järjestelmä on orgaaninen kokonaisuus, eikä se erota järjestelmiä toisistaan, mikä aiheuttaa turvallisuuden ja toiminnallisen vaaran.

Toiseksi laboratoriorakenteen yhden luukun palvelu on tiivis ja tehokas.

Laboratoriojärjestelmän turvallisuus ja standardointi voidaan taata yhdessä laitetoimittajien, insinööritoimittajien ja palveluntarjoajien kanssa. Käyttäjien ei tarvitse ajatella liikaa järjestelmän yksityiskohdista. Kaikkia toimintoja hoitaa projektin ammattilainen urakoitsija. Yhden luukun palvelu yksinkertaistaa toimintaprosesseja, yhden henkilön hyväksyntää, tiimin toimintaa, ammatillista suunnittelua, integroitua toimintaa ja tehokkuutta.

Kolmanneksi virtaus laboratorio rakentaminen yhden luukun palvelu, standardoitu;

Erittäin turvallinen laboratorion kokonaisratkaisu, joka toimitetaan standardoitujen suunnittelu- ja rakentamismenettelyjen ja standardoitujen toimintojen mukaisesti. ”Integroitu hoitosuunnitelma” koostuu laboratorio- ja sisustusjärjestelmästä, ilmastointi-, ilmanvaihto-, vesihuolto- ja viemäriverkosta, kaasun toimituksesta, sähkötekniikasta, turvallisuuden keräämisestä ja seurantajärjestelmästä, laboratoriokalusteista ja tukilaitteista, käyttäjäkoulutuksesta, suojauspalveluista jne. Sävellys; sisältää kaikki induktiolaboratorion rakentamisen prosessit: suunnittelupaikkojen valinnasta alkuvaiheessa, suunnitellun sisäisen järjestelmän rakentamiseen, järjestelmän koulutukseen ja toimittamiseen, suojaan ja suojaan myöhemmin.