Etusivu > Näyttely > Sisältö

BOKA puhdas laboratorio perusrakenne ideoita

Jul 05, 2018

Puhdas laboratorio suunnittelun perusajatuksena on taloudellinen, käytännöllinen ja ympäristöystävällinen. Puhdistus vaatimusten tason on 10 000. Laboratorion muotoilu on ennen kokeen valmistelu lisää, toinen, tuuli ja puskuri. Erottaminen ja logistiikan periaate hyväksytään kokeellinen saastumisen vähentämiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi.

7.05.jpg

1. Tämä järjestely on kompakti ja kohtuullinen, laboratorion toimintaa ja ilman puhtaus tasolla vaatimukset samalla pyrkimys scientificity ja talouden laboratorioita koskevat vaatimukset ja kehityksen ja käyttökustannukset ovat optimaaliset.

2. suihku huoneessa on asennettu sisäänkäynnin sijainti, joka tehokkaasti poistaa pölyn ihmiskehoon ja vähentää pölyä clean room. Samaan aikaan suihkuhuone toimii myös air lukita estää epäpuhdas Ilmastointi pääsy puhtaalle alueelle ovelta.

3, puhdas laboratorio suunnittelun tarpeisiin toimittaa tietty osuus ekologisesti ystävällinen henkilökunta ja suodatetaan laboratorioiden korvaamiseksi pakokaasun varmistaa positiivinen paine ja henkilökunnan tarpeita.

4. määrä Ilmastointi edestakaisten ohjataan säätää venttiilin ohjaus eri puhtaus-tasolla ilmamäärä ja paine on säädetty varmistamaan, että ilmavirran virtaa ”saastunutta” alueen ”puhdas” alue ja paine ero eri laboratorio suunnittelu huone on suunniteltu. ≥5pa paine-ero sijainti ja ulkouima on ≥10pa.

5. huone on varustettu violetti lamppu sterilointi laite.

6, siirto ikkuna on ruostumattoman teräksen, Mekaaninen lukitus valvonta, sisäinen sterilointi laite.

7. tarkkailuikkuna on suljettu puhdas ikkuna ja ovi on kaasutiivis puhdas oven.

8. power: AC220V/380V - 50HZ.

9, sisä melu ≤ 60db (A).

10. ilmanpoistoaukko on varustettu tehokas suodatin ja ilma tarjonnan portti huoneissa tehokas suodatin staattinen paine saavuttaa puhdasta ilmaa saanti ja se on kätevä voit vaihtaa tehokas suodatin.

11. yleensä Sisäuima tuloilman poistoilman hyväksyy ylä- ja vastuuvapauden tilassa ja sisäilman ilmanpoistoaukko sijaitse alueessa, jossa sisäilman epäpuhtauksien riski on suurin, ja toisella puolella on järjestetty ilman mitään esteitä.

12. edestakaisten portti säätää automaattisesti Sisäuima paine jäljellä paineventtiilin ylipaine puhtaan tilan.