Etusivu > Näyttely > Sisältö

Laboratoriomallin erityisten menetelmien ja vaiheiden analyysi

Sep 26, 2018

Laboratorion rakentaminen on erittäin hankala projekti, ei pelkästään laboratorion suunnittelun parantamiseksi vaan myös laboratoriosuunnittelun suunnittelemiseksi, laboratorion suunnittelutoimisto esittelee laboratorion suunnittelumenetelmän!

Laboratorioiden rakentaminen on hyvin monimutkainen projekti, ja laboratorion suunnittelun tarkkuus ja korkea laatu ovat avain laboratorion sujuvaan käyttöönottoon. Joten mitkä ovat laboratorion suunnittelun näkökohdat?

9.26.jpg

1. Järjestelmämalli

Yleensä laajamittainen laboratoriotekniikka vaatii ensin ohjelman suunnittelua alustavan valmistelutyön perusteella. Säännölliset laboratoriotyöskentelyyritykset tarjoavat asiakkailleen ilmaisia laboratorioratkaisuratkaisuja, joiden avulla käyttäjät voivat valita argumentaation, tarkastelun, vertailun jälkeen ja lopuksi valita toteutussuunnitelman ja muokata sitä edelleen tyydyttävän suunnittelun saamiseksi.

2. Alustava suunnittelu

Suunnittelun suunnittelun perustana olevan suunnittelun erityistoteutus on nimeltään alustava muotoilu. Alustavan suunnittelun sisältö sisältää lähinnä suunnittelupohjan, suunnittelukonseptin, yleissuunnitelman, pääaineen annostuksen, prosessisuunnittelun, päälaitteiden valintaan ja kolmeen jätteiden käsittelyyn.

3. Rakennesuunnittelu

Alustavien suunnitteluasiakirjojen sisällön mukaan kunkin asianomaisen ammatillisen projektin mittasuhteet ja yksityiskohtaiset käytännöt annetaan yksityiskohtaisesti asennuspaikan rakentamisen ja asennuksen ohjaamiseksi ja materiaalien ja laitteiden järjestämiseksi. Tämän perusteella yksityiskohtainen budjetti on laboratoriosuunnittelun viimeinen vaihe. Rakennesuunnittelussa ei tarvita vain lämpimän ilmanvaihdon suunnittelua ja muita asiaankuuluvia ammatillisia laitteistoja, vaan myös sijaintipaikka, koordinaatit, korkeus, rakennusmuoto, solmun yksityiskohdat, materiaalikäytännöt ja mitat on selitettävä tarkasti ja tarkasti. Tekniset vaatimukset kaltevuuskulmalle, materiaalin tyypille, rakennukselle ja asennukselle sekä erityisten osien tarkastusmenetelmille.