Etusivu > Näyttely > Sisältö

Kaikki teräksinen keskuslaboratorio

Apr 10, 2018

Kaiken teräksen keskuslaboratorion tekniset parametrit sisältävät seuraavat näkökohdat. Seuraavassa on kaikkien teräskeskuksen keskuspankin käyttöönotto:

Mitat:

Huomautus: 900 on seisonta-asennon käyttökorkeus 800 istuma-asennon käyttökorkeus

nimi

rakenne

Tekniset tiedot (leveys * korkeus)

Huomautus

Kaikki teräksinen keskuslaboratorio

Teräsrakenne

1500 * 800/850/900

Pituus voidaan määrittää lyhyimmän 1200 todellisen pituuden mukaan

Edellä mainitut erittelyt ovat yleisiä eritelmiä, ja useimmat testipenkit on räätälöity huoneen pituuden mukaan, joten käyttäjä voi muokata sitä tarpeen mukaan.

1200 * 800/850/900

II: All-steel Keskuspenkki Top:

All-steel keskus laboratorio penkki voi hyväksyä Shanghai Weisheng Aasia kiinteä ydin aluksella ja vaneri (epoksihartsi aluksella,


Käytettävissä ovat fenoliset hartsilevyt, graniitit, ruostumattomasta teräksestä valmistetut topit, keramiikka jne. värit ovat mustat, harmaat ja valkoiset, jotta asiakkaat voivat valita.

Kolme: All-steel Central Experimental Bench Cabinet:

Kaikki keskuslaboratoriossa olevat teräskaapit käyttävät 1,2 mm paksua korkealaatuista kylmävalssattua teräslevyä substraattimekanismina. Peittauksen ja fosfatoinnin jälkeen pinta ruiskutetaan epoksihartsilla sähköstaattisella jauheella. Kokonaisvaltainen ja kohtuullinen anti-happo-korroosio-suorituskyky on erinomainen. Runko: Tukipalkki on 60 * 40 mm: n kylmävalssattu suorakaiteen muotoinen teräsputki. Tukipylväs on kaksipäinen hitsattu teräsputki, joka on samaa eritelmää ja joka on upotettu kylmävalssatulla kanavalla. Pinta on galvanoitu väripinnoilla ruosteen esikäsittelyä varten ja seos peitellään ja fosfatoidaan hiilidioksidihitsan kylmähitsauksen jälkeen. Sähköstaattinen jauhe ruiskutettu epoksidoitunut hartsi suojaava kerros hapon ja alkalisen korroosionkestävään pintakäsittelyyn, sen suojakerroksen adheesio putoavan iskuiskokeen avulla, staattinen kuorma> 250 kg, tukipylväs voidaan liittää suoraan jalustalle rikkomatta seinää.

Reagenssitelineet, laminaatit: 1,2 mm paksu korkealaatuinen kylmävalssattu teräslevy substraattimekanismien muovaukseen, laminaatit 10 mm paksuiselle himmeälle lasille, kaksinkertainen rakenne, eri reiän korkeudella, todellisen tarve säätää käyttömukavuutta vapaasti korkeudesta.

Socket: Käytä laboratoriokohtaisia tietoturvatuotteita. Pölynkestävät, roiskevedenpitävät, vedenpitävät, hapot ja muut ominaisuudet. Materiaali on PC palonkestävää.

Diat: saksalaisen tekniikan käyttöönotto, kolme raskaaseen kuumailmapalloa, vahva kantavuus, hyvä liukuva suorituskyky, ei melua.

Sarana: Esitteli brittiläisen teknologian, 175 ° korkealaatuisen kromattu teräsnaulan.

Kahva: Yksivärinen tumma kahva, alumiiniseos / PVC.

Pesu: laboratoriokohtainen korkealaatuinen PP-pesuallas, hyvä happo- ja alkalivastus.

Nokka: laboratoriokohtainen vesisuutin, kuparin posliini-venttiilin ydin, koko epoksijauheen sähköstaattisen ruiskutuksen pinta. Kolme laboratorion johtavia hanat: Kolme laboratorion johtavia hanat testaukseen, kupari materiaali, pinta käsitelty EPOXY-suihkeella, ruosteenestoaineella ja ruosteenestoaineella.

Säädettävä jalkojen yhdistelmä: liukumaton, iskunvaimennus, happo- ja alkalivastus, korroosionkestävyys, voimakas kantavuus ja niin edelleen.

Asiantuntija-kommentit:

Keski laboratorio penkki C-tyyppinen kiinteä rakenne, pylvästä käytetään 40mm * 60mm (seinämän paksuus 1,8mm, Shan Gang) neliö teräs kantavuus, korroosionkestävyys, helppo purku-yhdistelmä; vedenpitävä kaappi, kokeen korkea turvallisuustekijä, vahva ja vahva Kokeelliset kaapin ovet ja laatikot ovat korkealaatuisia, tulenkestäviä ja turvallisempia. Sarana hyväksyy brand-name multi-forging asemointi seosteräksiset saranat, joilla on paino, kestävyys, saavuttamaan kansainvälisiä laitteistoalan standardeja, jotka kestävät tuhoisia kokeita; koepenkki korkealaatuinen itseliukuva kuormaa kantava teräskisko, sana kahva, yksinkertainen ja kätevä.