Etusivu > Näyttely > Sisältö

Kaikkien terästuotteiden keskusyksikkö

Jun 14, 2018

Kaikki teräksinen keskuslaboratorio, yksipuolinen käyttöasema tekniset vaatimukset:

(I) Taulukon vaatimukset

1. Materiaalit: Pöytälevy on 12,7 mm paksu kiinteä fysikaalinen levy tai 16 mm paksu epoksipohja, joka on kestävä öljyyn, korkeaan lämpötilaan, helppo puhdistaa ja iskunkestävä.

2. Koneistuksen prosessi: Pieni pyöreä kaaren pyöristys suoritetaan pöydän yläpuolella.

4. Asennus: Kannenivelissä käytetään korkealaatuisia erikoisliimoja.

6.14.jpg

(B) Kaapin vaatimukset

1. Cabinet materiaali: kaappi teräslevy käyttää 1,0 mm Shanghai Baosteel kylmävalssatut teräslevy, käsitellään CNC-työstökoneiden, hieno käsityötaito, ei hitsauspistettä alttiina.

2. Pinnoitteen paksuus: Kaikkien kokeellisten asemien teräslevyn pinta oli elektrostaattisesti jauhemaalattu epoksihartsilla.

3. Kaapin rakenne: Se on lattiapintainen kaapin tyyli, jolla on hyvä kantavuus, ja tyhjä tila helppoa ylläpitoa varten. Kahva on yksikappaleinen sisäänrakennettu tyyppi, joka on muodostettu kiinteästi kaapin runkoon ilman hitsauspisteitä.

4. Aktiivinen takalevy: Putkiston asennuksen ja huollon helpottamiseksi kaapin takalevyssä on huoltoliitäntä ja ylälevy on siirrettävä takalevy ja aktiivinen takalevyn teräslevy.

5. Sisäänrakennetut laminaatit: Yksikerroksiset laminaatit, säädettävät, laminaatit, joissa käytetään 1,2 mm: n kylmävalssattuja teräslevyjä, pintaan ruiskutettua epoksia.

6. Kaappi: laatikko ja kahva kokonaisuutena muodostavat kaikki laatikot, joissa on hiljainen rajoitustoiminto, joiden kantavuus on yli 100 kg, teräslevy on vähintään 1,0 mm kylmävalssattua terästä, laatikon tulee olla rengasepoksisuihku.

7. Kaappien ovi: Ovikappale on kaksikerroksinen teräslevy, teräslevy hyväksyy 1,0 mm: n kylmävalssatun teräslevyn ja teräslevyn pinta levyn sisälle ja ulkopuolelle on ruiskutettava epoksihartsilla. Ovipaneeli käyttää DTC-saranaa ja avautuu vapaasti.

8. Säädettävät jalat: ABS-ruiskupuristus säädettävät jalat, kantavuus, kosteus, liukastumista estävä, antibakteerinen, korroosionkestävyys sisäpinnan mukaan sopivan kaapin korkeuden säätö; kaunis ulkonäkö, suunnittelu inhimillisesti.

9. Sarana: Käytä DTC-saranoita, avautuu ja suljetaan kaari 110 °, kaunis ulkonäkö, ei kohinaa aukon ja sulkemisen aikana, yli 80 000 kertaa, ruoste, korroosionkestävyys ja kansainvälisten laitteistotekniikan vaatimukset.

10. Ohjainkiskot: DTC-kolmiosainen kiskot, joiden paino on ≥ 25 kg, tuhoisat testit jopa yli 50 000 kertaa. Täytä kansainväliset laitteistotekniikan standardit;

11. Kahva: Laatikko ja laatikkopaneeli yhdellä tai C-tyypin ruostumattomalla teräksellä.


Erilainen kuin pöydän pöydän laboratorion vaatimuksista, arviointi ei ole sama, ja arviointi perustuu kunkin laboratorion eri tarpeisiin. Jotkut laboratoriot vaativat työtasot, joilla on korroosionkestävyys, lämmönkestävyys, iskunkestävyys ja kulutuskestävyys. Jotkut laboratoriot tarvitsevat nesteen imeytymisominaisuuksia, kantavuutta, johtavuutta, helppohoitoa ja käytännöllisyyttä työtasotarvikkeissa. korkea.


Kemialliset laboratoriot, erityisesti orgaaninen kemia, epäorgaaninen kemia, biokemialliset laboratoriot ja analyysilaboratoriot, kiinnittävät erityistä huomiota siihen, onko testipenkki paneelilla kemiallinen kestävyys, hankausresistanssi ja lämmönkestävyys. Siinä on myös tiettyjä vaatimuksia kantaville ominaisuuksille ja se on helppo puhdistaa. Väri on kohtalainen. Fysiikan laboratoriossa käytetään lähes mitään syövyttäviä kemiallisia reagensseja, joten työtasot eivät edellytä korroosionkestävyyttä, mutta fyysinen jännitys, kulutuksenkestävyys, iskunkestävyys ja lämmönkestävyys vaativat erittäin paljon, ja myös kokeellisia työtasoja tarvitaan. Korkea kantavuus.