Etusivu > Näyttely > Sisältö

2019 Laboratorion suunnittelu ja rakentaminen, BOKALAB

Apr 15, 2019

Joka päivä, kun monet asiakkaat ottavat yhteyttä BOKALABiin, on aina muuttumaton kysymys: Kuinka paljon rakennat laboratorion rakennushanketta? Kuinka paljon laboratorio / savukaappi on? Kuinka paljon tämä BOKALAB on? Ei voi vastata. Jos välität vain hinnasta, kuinka voit valita sopivimman laboratorio- ja rakennusalan yrityksen? BOKALAB-brändilaboratorio, laboratoriomarkkinoiden ymmärtäminen on edelleen hyvin selvä, jokainen voi analysoida, miten laboratoriorakentaminen tulisi valita!


LAB FURNITURE-04.15


Laboratorion suunnitteluyrityksiä, laboratoriorakentajia ja laboratoriolaitteita valmistavia yrityksiä on monenlaisia. Jokaisella yrityksellä on asiantuntemusta, keskitytään suunnitteluun, keskitytään laitteisiin, mutta BOKALAB-brändilaboratorio keskittyy laboratoriotekniikkaan. Laboratorion suunnittelussa ja laboratorio-yhden luukun palvelualustassa ei ole pelkästään laboratoriotyöt, vaan se kattaa myös laboratoriokalusteet. Kiinnitä huomiota yleiseen tilanteeseen, suunnitteluvaiheessa otetaan huomioon rakentamisen toteutettavuus, kohtuulliset laitteet, huoltopalvelut ja muut näkökohdat, jokainen konepajateollisuus on erilainen, erilaiset tarpeet, vaikka sama alue ei voi käyttää samaa lainausta, Siksi, jos asiakkailla on laboratorion suunnitteluvaatimuksia, niitä ei pitäisi mitata hinnan mukaan.

BOKALABin laboratorio- ja rakennusalan yritykset ovat erittäin kilpailukykyisiä kaikilla osa-alueilla.

1. Hinta on kohtuullinen. He tietävät kustannustehokkuuden tärkeyden, yleensä eivät helposti hintaa alentaa, mutta niiden hinnoittelu ei ole keinotekoisesti korkea.

2, palvelu on huomaavainen. Ilmastointilaitteet tarkistetaan säännöllisesti ja epäsäännöllisesti ongelmien välttämiseksi ennen niiden syntymistä, eivätkä ne vahingoitu ajoittain, ja ongelmat ratkaistaan ajoissa.

3, tekniikka on ehdottoman erinomainen. Niillä, joilla on oma ammattitaitoinen tiimi ja jotka suorittavat rakentamisen, on vastaavat sertifiointitodistukset turvallisuustapaturmien minimoimiseksi.