Covid19 Igm / Igg -vasta-aineen pikatestisarja 2019 -määrityspakkaus 2019 Corona-viruksen havaitsemispaketti (kolloidinen kultamääritys)

Covid-19 IgM / IgG -vasta-aineen pikatestisarja 2019-nCoV-määrityssarja 2019 Koronaviruksen havaitsemispaketti (kolloidinen kultamääritys) Hyvä ystävä Tämä on Guangzhoun BOKA Lab System -yritys, yksi Kiinan suurimmista laboratorioyrityksistä. Nyt lähes koko maailma on saanut tartunnan COVID-19: llä (koronaviruksella), jotta ...

Tuotetiedot

Covid-19IgM / IgGAntibody Rapid Test Kit 2019-nCoV Determination Kit 2019 Coronavirus Detection Kit (Colloidal Gold Assay)

7868Pikatesti: Vain 15 minuuttia

Kätevä käyttö ilman analysaattoria

Epäilyttävien tapausten varhainen diagnoosi ja poissulkeminen

Vähennä väärän diagnoosin määrää nukleiinihappotestillä


Sovellus

Epäilty tapaustesti epidemia-alueella


Ensisijaisten hoitolaitosten seulonta


Kuumaklinikan ja CDC: n varhainen testi


Kelluvien populaatioiden tarkastus julkisilla alueillaRakas ystävä

Tämä on Guangzhoun BOKA Lab System -yritys, yksi Kiinan suurimmista laboratorioyrityksistä.
Nyt lähes koko maailma on saanut tartunnan COVID-19: llä (koronavirus). Maamme on kehittänyt nopean havaitsemispaketin taistellakseen virusta vastaan ​​mahdollisimman nopeasti tartunnan saamiseksi.

Haluamme esitellä sinulle tämän tunnistussarjan:
Tunnistussarja tuotteelle COVID-19/2019-nCoV (tiedot liitetiedostona), joka kestää vain 15 minuuttia näytteen ottamisesta testitulokseen.

Onneksi BOKA Lab System on saanut tämän tuotteen myyntiluvan. Jos sinulla, perheellesi / ystävällesi tai paikallishallinnollasi on tarpeita, ota rohkeasti yhteyttä, niin toimitamme sinulle mielellämme tuotetarjouksen.
Tällä hetkellä saanut EU: n CE-sertifikaatin 5. helmikuuta 2020.
Lähetä tämä tieto kaikille kiinnostuneille, sillä se on suuri apu koronaviruksen torjunnassa


1585035008(1)

Jos etsit covid19 igm / igg -vasta-aineen pikatestisarjaa 2019 määrityssarja 2019 koronaviruksen havaitsemispakettia (kolloidinen kultamääritys), BOKA: n on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajista ja toimittajista Kiinassa tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edullisen hinnan tuotteitamme ja tarkista hinnasto kanssamme.
Tutkimus