2019-nCoV-detektiopaketti 2019-nCoV-testipaketti 2019 Uusi koronaviruksen detektiopaketti (PCR-fluoresenssianturi)

2019-nCoV Rapid Diagnostic Kit 2019 Novel Coronavirus Test Kit / 2019-nCoV RNA Detection Kit (Fluorescent PCR) 2019-nCoV: n laajalle levinneen epidemiatilanteen pysäyttämiseksi BOKA myy 2019-nCoV RNA -tunnistussarjan, jonka tarkoituksena on toimittaa oikea-aikainen ja tehokas havaitsemispalvelu laajalle ...

Tuotetiedot

2019-nCoV: n nopea diagnostiikkasarja 2019 uusi koronavirustestisarja / 2019-nCoV-RNA-detektiosarja (fluoresoiva PCR)


7868

2019-nCoV: n epidemiatilanteen pysäyttämiseksi paremminlaajalle levinnyt BOKA-myynti2019-nCoV RNA -tunnistussarja, jonka tarkoituksena on toimittaa oikea-aikaisesti ja tehokkaastihavaitsemispalvelu laajalle lääketieteelliselle järjestölle. Tämä paketti voi havaita ORF1ab- ja N-geenit samanaikaisesti endogeenisestisisäinen standardi voi seurata kokeita näytteenottoprosessista,
arvioida näytteenotto pätevä tai ei (eksogeeninen sisäinen standardi eiei ole tätä etua) ja seuraa väärän esiintymistä
negatiivinen, mikä auttaa varhaisessa kliinisessä diagnoosissa, varhaisessa hoidossa.

Tarkoitettu käytettäväksiin vitro kvalitatiivinen RNA-detektio 2019-nCoV: lle
Pakkaustiedot24 testiä / sarja, 48 testiä / sarja, 96 testiä / sarja.
PääkomponentitPCR-reaktioliuos, negatiivinen GG-amp; positiiviset kontrollit, sisäinen standardi jne.
Sovellettavat välineetABI 7500, LightCycler 480, AGS4800 jne.
Sovellettava näytekurkkupyyhkeet, keuhkoputken alveolaarinen huuhteluneste (BALF) ja yskökset.


59dde834c00a9e82b63e6e62682a32a

Tämä on Guangzhoun BOKA Lab System -yritys, yksi Kiinan suurimmista laboratorioyrityksistä. Nyt lähes koko maailma on saanut tartunnan 2019-nCoV: lla (koronavirus). Maamme on kehittänyt nopean havaitsemisen paketin taistellakseen virusta vastaan ​​mahdollisimman pian viruksen tartunnan havaitsemiseksi.

Ja nämä testitapaukset on lähetetty sairaaloihin / armeijaan / CDC / hallituksen testiin kaikkialla Kiinassa. Ennen kuin' kieltää vienti, mutta tällä hetkellä voimme viedä tämän havaitsemispaketin, koska Kiinassa on jäähtymässä vuodesta 2019-nCoV ja hyvin vähän vähemmän tartunnan saaneita henkilöitä, ja kokonaisuudesta on hyvin puutetta tästä 2019-nCoV-tunnistussarjasta, hallitus tarvitsee paljon.


Onneksi BOKA Lab System on saanut tämän tuotteen myyntiluvan. Jos sinulla, perheellesi / ystävällesi tai paikallishallinnollasi on tarpeita, ota rohkeasti yhteyttä, niin toimitamme sinulle mielellämme tuotetarjouksen.
Tällä hetkellä saanut EU: n CE-sertifikaatin 5. helmikuuta 2020.


Lisätietoja


Kysymys


Onko tuotteesi ammattilainen lääketieteellinen 2019-nCoV-tunnistussarja? Onko asiaankuuluva ammattitodistus?


Vastaus
Kyllä, meillä on CE- ja ISO-sertifikaatit. Tuotteita ei voi käyttää kotona. 2019-nCoV-tunnistuspakettimme edellyttää, että sairaalat ja ammattilaboratoriot, jotka on varustettu PCR-laitteilla, ovat ammattitaitoisen henkilökunnan ylläpitämiä.

Kysymys

Miten 2019-nCoV-tunnistussarjasi eroaa muista toimittajista?


Vastaus

Tämä vuoden 2019 uuden koronaviruksen (2019-nCoV) RNA: n (PCR-fluoresenssitestaus) detektiopaketti testaa potilasta, onko positiivinen ja negatiivinen piirre koronaviruksella. EI ImG / IgG (kolloidaloldmetodi, GICA) ImG / IgG testaa potilaan GG: tä. # 39; kehon lMM-vasta-aine, potilailla, jotka ovat saaneet 7 tai 3 päivän taudin, pystyy havaitsemaan lgM: n vasta-aineen, mikä on hyödyllistä tarkan diagnoosin saamiseksi. tai ennen infektiota.

Kysymys

Kuinka käytät tätä 2019-nCoV-tunnistussarjaa? Onko ohjeita?


Vastaus


Tarve tehdä yhteistyötä ammattimaisten PCR-välineiden käytön kanssanopea 2019-nCoV-tunnistussarjaja ohjeet. Lähetämme sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja ja tilivastaavamme antaa sinulle lyhyen esittelyn. Tästä on syvempi käsitys. Sinun tarvitsee vain antaa se ammattilaiselle.

Kysymys

Kuinka menee 2019-nCoV-tunnistussarjapakattu ja lähetetty?

Vastaus


2019-nCoV-tunnistussarja on 24, 48, 96 kappaletta laatikossa, 100 laatikkoa / pakkaus, 65 * 58 * 42 cm / kartonki, paino 28 kg / laatikko, Toimitus: DHL / FedEX, Kylmäketjun kuljetus, ilmateitse; Ulkopakkaus : Kartonkipakkaus; Sisäinen pakkaus: Jäähdytetty eristetty vaahtosäiliö, jossa on täysi jäävarasto

Qesteet

Mikä on vähimmäistilausmäärä?


Vastaus


Minimitilausmäärä on 10 laatikkoa, ja suosittelemme, että ostat suuria määriä hallitukselle ja vastaaville hoitolaitoksille, koska maailmanlaajuinen epidemia on nyt vakava, ja suojavarusteiden ja 2019-nCoV-tunnistuspaketin kysyntäon erittäin suuri.Jokaisen tulisi olla vastuussa uusien 2019-nCoV-tunnistussarjojen hankkimisesta maalleen.
1.1.jpg


Jos etsit 2019-ncov-havaitsemispakettia 2019-ncov-testisarja 2019 uutta koronaviruksen havaitsemispakettia (pcr-fluoresenssikoettelu), BOKA: n on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajista ja toimittajista Kiinassa tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edullisen hinnan tuotteitamme ja tarkista hinnasto kanssamme.
Hot Tags: 2019-NCOV-tunnistussarja 2019-NCOV-testisarja 2019 uusi koronaviruksen tunnistussarja (PCR-fluoresenssikoettimet), Kiina, tehdas, valmistajat, toimittajat, hinnasto, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like