Modulaarinen puhdas huoneen jauhemaalattu ruostumaton terässiirtoikkuna

Modulaarinen puhdas huone jauhemaalattu ruostumattoman teräksen siirtoikkuna

Tuotetiedot

Modulaarinen puhdas huone jauhemaalattu ruostumattoman teräksen siirtoikkuna


Pass-laatikko eräänlaisena apuvälineenä puhtaassa huoneessa, käytetään pääasiassa puhdistamaan alueita ja puhtaita alueita sekä puhtaita alueita ja puhdistamattomia alueita pienten kohteiden välityksellä, jotta voidaan vähentää oven puhdistustilan lukumäärää, enimmäisraja vähentää puhtaan alueen saastumista. Passi laatikko on laajalti käytetty mikro teknologia, biologiset laboratoriot, lääkealan tehdas, sairaala, elintarvikkeiden jalostus, LCD, elektroniikka tehdas, ja niin kaikki tarvitsevat puhdasta ilmaa.


Pass-laatikko on jaettu kolmeen luokkaan: 1, sähköinen ketjunvalintalaatikko 2, mekaaninen ketjunvalvontalaatikko 3, Itsepuhdistuskotelo

Jos etsit sairaalan siivoushuoneita, ruostumattomasta teräksestä valmistettu elektroninen lukitussalpa ja uv-valaisimet, BOKA: n on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajista ja toimittajista Kiinassa tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edulliset tuotteet ja tarkista hinnasto kanssamme.

Jos etsit modulaarista puhdasta huonetta jauhemaalattua ruostumattomasta teräksestä valmistettua siirtoikkunaa, BOKA: n on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajista ja toimittajista Kiinassa tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edulliset tuotteet ja tarkista hinnasto kanssamme.
Tutkimus