Kuuma Laminar Pass Box -siirtoikkuna puhdistuslaitteesta, joka pystyy suodattamaan ilman voimakkaaseen puhdistukseen

BOKA: sta löydät puhdistuslaitteen kuuman laminaarisen pass box -siirtoikkunan, joka pystyy suodattamaan ilman voimakasta puhdistusta varten. Olemme yksi Kiinan johtavista valmistajista ja toimittajista, tervetuloa ostamaan tuotteitamme edulliseen hintaan, ja tervetuloa tarkistamaan myös hinnasto kanssamme.

Tuotetiedot

Kuuma Laminar Pass Box -siirtoikkuna puhdistuslaitteesta, joka pystyy suodattamaan ilman voimakkaaseen puhdistukseen


1.Tuotteen esittely


Laminar-pass-laatikkoa käytetään rajoitetussa puhtauden valvonnassa, kuten esimerkiksi kuolintorjuntakeskus, biolääkkeet, tieteellinen tutkimuslaitos. Se on erotinlaite, joka estää ilman ristikontaminaation puhdistushuoneiden välillä.


2.Tuotekuvat


1.1_17


3.Advantages


a. Kosketusnäytön ohjain, helppokäyttöinen. Parametrien asettaminen ja käyttäjän salasanan tilan tarkasteleminen on kätevää.

b. Varustettu negatiivisella painemittarilla HEPA-tilan seuraamiseksi reaaliajassa, käyttäjän on kätevä määrittää vaihtoaikaraja.

C. Varustettu aerosolitestauksella, injektointi- ja ampliporteilla, kätevä suorittaa PAO-testaus

d. Kaksikerroksisella vahvistetulla lasikkunalla se näyttää tyylikkäältä.


4.Työperiaate


aina kun alemman luokan puhdashuoneen ovi on auki, pass-box aikoo toimittaa laminaarivirtausta ja suodattaa ilmassa olevia hiukkasia ulos työtilan ilmasta tuulettimella ja HEPA: lla, jotta voidaan varmistaa, että korkeamman luokan puhdastilan ilma ei saastuta työtilan ilmaa. . Lisäksi, steriloimalla säännöllisesti työtilan pinta ultraviolettibakteereilla, voidaan bakteerien kasvu työtilassa estää tehokkaasti.


5.Erityiset lisälaitteet


1.1_06

1.1_09


6.Tekniset parametrit


1.1_03


Huomaa: Kokoa ja ilmamäärää voidaan mukauttaa tarpeen mukaan


7.Yhteystiedot


1,4


Tutkimus