Uusi kuuma myydä puhdas huone ilmasuihkulla Lab

Kabinetin edustaja materiaalin ja muodon koon voi muokata asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Tuotetiedot

Uusi kuuma myydä puhdasta huoneen ilmasuihkua Labille

BOKA-ilmasuihku koostuu kaappeista, ruostumattomasta teräksestä valmistetusta ovesta (teräsovet tai ikkunat, jotka leipovat väriovelta), karkean suodattimen tehokkuuden, tehokkaan suodattimen, puhaltimen, staattisen paineen laatikon, suuttimen lukituksen, käyttöpaneelin, antureiden ja niin edelleen

2. Ilmasuihkukerros koostuu teräslevyn taivutuksesta, joka on hitsattu yhteen, leikkaamalla valmistetun lakan käsittelyvahvistuksella, joka on kiinnitetty ruostumattoman teräksen pinnalle.

3. Laadukas kylmävalssattujen teräslevyjen valmistus, pintapäästöstaattinen pinnoitus tai maalien käsittely, kaunis ja helppo sisäpohjamaton ruostumaton teräslevy, joka tekee kitkasta kestävyydeltään helppoa puhdistaa.

4. Cabinet advocate materiaali ja muoto koko voi muokata asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Jos etsit puhdasta ilmaa suihkua hepalla ja ilmasuihkusuutimella, BOKA: n on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajista ja toimittajista Kiinassa tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edulliset tuotteet ja tarkista hinnasto kanssamme.


Jos etsit uutta kuumahyönteistä puhdasta huoneen ilmasuihkua laboratoriolle, BOKA: n on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajista ja toimittajista Kiinassa tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edulliset tuotteet ja tarkista hinnasto kanssamme.
Tutkimus